Inlägg från: Springsteen |Visa alla inlägg
  • Springsteen

    # 4 - tråden för alla oss sjuksköterskor! Välkomna nya som gamla trådmedlemmar!

    då ska jag inte ge mig...

  • Springsteen

    Ejje... jag fick 6 veckor på psyk som bredvidgång som nyutexad.. (sen var det ingen egentlig bredvid gång.. men normalt 6 v som nyutexad...)

    Zmoothi: Jag läste biologiskt åldrande på hälso i jönköping.. Det var väldigt mycket genetik på den.. har för mig att den finns på distans oxå... Väldigt bra kurs i alla fall... leta på www.hj.se och klicka in på gerontologi sektionen... (hälsohögskolan..)

  • Springsteen

    ja.. de har jag varit hela hela tiden Amy....
    Fast jag har sagt att jag ska börja med denna här kirvubben.. känns som jag vill ha mer erfarenhet... sökte ju faxtist både iva och kir o kom in på kir... men ska jobba lite innan iva...

  • Springsteen

    Jobbigt tjosan... förstår dig... Jag har inte haft mitt än... (inte på mitt pass i alla fall) fasar för den dagen...

  • Springsteen

    Vet en som var där o jobba ett halvår.. och hon var nöjd!!! Men de är bara förmånerna jag vill ha.. inte jobbet...
    Nu är de min tur att få denna förbaskade influensa... kan inte svälja o feber.. ska lägga mig strax igen...

  • Springsteen

    Oj majsan!! Hos er oxå??? Granskar de hela vårat område??? De var på "avd" oxå... Men jag tror inte du behöver vara nervös.. kanske de händer lite förändringar hos er men jag tror ju inte de hoppar på någon personligen..

  • Springsteen

    När jag låg inne (som patient) för en njurbäcken infl så hade jag ganska hög temp, avd jag låg på hade precis fått in örontemp o skulle testa på mig.. I ena örat hade jag typ 36 och de andra 40 och de sista stämde ju... Så jag är skeptiskt till dem.. men som sagt så kan de ju handla om utbildnign!!!!

  • Springsteen

    Men sen har jag funderat på en sak som jag aldrig riktigt fått svar på... På vissa tempar står de ju rektal, axillär osv.. o de lägger man ju på grader beroende på hur tempen tas... vissa ställen där jag jobbat skiljer de inte speciellt på dem utan kanske bara på rektal o övriga...
    ska man lägga på grader när man tar axillärt när de är en axillärtemp??? Vi använder ju samma tempar som de gör i hemmet och vet alla patienter som tar tempen hemma hur mycket o när man ska lägga på??? De kan ju skilja en hel del på hur man nu gör...
    Jag tycker att står de axillär temp så borde man ju inte behöva lägga på några grader... ÖFr de borde ju tempen göra själv????

Svar på tråden # 4 - tråden för alla oss sjuksköterskor! Välkomna nya som gamla trådmedlemmar!