Inlägg från: SysterStorhjärta |Visa alla inlägg
  • SysterStorhjärta

    # 4 - tråden för alla oss sjuksköterskor! Välkomna nya som gamla trådmedlemmar!

    JennyS> Japp, hos oss blododlar de. Kul att höra hur det går till på andra avdelningar J
    ag kände mig så kränkt av hennes sätt, jag kom inte med grisbilen imorse jag VET att man ska sprita av och anvnda handskar och hela kittet. Hos oss har vi lite problem med en del uskor som inte riktigt vill acceptera att vi faktiskt är deras arbetsledare. De är vissa som beter sig som småbarn, man kan bli så trött!!

  • SysterStorhjärta

    Amine & JennyS> Vi hade en uska på natten som sa rätt ut till yngre syrror att han inte tänkte ta något från någon som var yngre än honom. Han blev avstängd och omplacerad efter att ha stängt in lilla mig i ett sköljrum och härjat och hotat mig. Jag kan bara inte förstå hur de tänkte när de utbildade sig.. jag menar, det kommer alltid att komma någon yngre som är min arbetsledare, det är ingen hemlighet?!

  • SysterStorhjärta

    Uppsalatjej> Är det så långt mellan oss? Hon har passat upp på mig hela kvällen, trots att hon jobbat på ett annat vårdlag. Rätt kul att se hur hon förnedrar sig.

    Amine> Japp, han stängde in mig i sköljen och sa åt mig att jag aldrig skulle säga åt hobon vad han skulle göra för då kunde han lika gärna stämpla ut och gå hem... Blev avstängd direkt efter det, ha!!!

    Amy> Usch då, så ska det inte kännas jag hoppas det gick bra ändå!!! På vår avdelning gör uskorna ganska mycket. Förr var de med på ronden, men när de vägrade svara på ringningar och tyckte det var viktigare att de var med på ronden istället för vi, så gick det för långt och de får numera inte sätta sin fot på ronden. Typ

  • SysterStorhjärta

    Grattis Amy!!! fira ordentligt, det förtjänar du!!

    längtar27> Jag har hört från fler som jobbar på neonatalen att det är toppenkul. Men jag blir så himla blödig bara av att tänka på sjuka barn...

  • SysterStorhjärta

    Majsan71> Usch,, det låter som en "hellweek" för dig. Njut av ledigheten i helgen, hoppas du får en lugnare nästa vecka!!

    Bumblebina> Halloj! Vad är det för typ av avdlening du ska jobba på?? Du kommer ju klara det galant, det är som att cykla det sitter i ryggmärgen

  • SysterStorhjärta

    Amy> Betaversion?? Hm, jag som trodde jag var bortglömd och ingen tyckte om mig längre! Vilken tur att så inte var fallet!! !

    Shit, har jobbat kväll idag, helt galet!! En agiterad missbrukare som skulle gå hem, skrämde upp hela avdelningen och tog all min tid! Jag är så trött i huvvet nu, och så spänd i hela kroppen så knäskålarna värker. Och så är hela akm full med patienter, bårar överallt! Då känns det skönt att få krypa i säng nu.. Men snart pinglar klockan igen!

  • SysterStorhjärta

    Uppsalatjej> U bet! Men nu har jag ju upptäckt betaversionen, måste klicka runt lite.

  • SysterStorhjärta

    Sprngsteen> Hon har fel!! Jag tycker du ska köra på, det är ju inom det området du vill jobba eller hur? Om man har viljan så kommer man långt, och jag tror att du kommer klara det galant!!

  • SysterStorhjärta

    Springsteen> Hihi, I knoooow. Men det var ju så trevligt här, som alltid! Blev inte så mycket sömn inatt, så jag har varit rätt trött idag hehe.

    Vi håller på att få delegering på artärpunktioner vi sköterskor. Minst fem stycken handledda och minst två av dem ska vara med överläkare på vår avdelning. Igår och idag har jag samlat på mig tre godkända punktioner, så nu är det bara de två med överläkare kvar, haha!!!

  • SysterStorhjärta

    Uppsalatjej> Nu kom jag på att jag lånade en spruta Aranesp av er i förra veckan. OCH jag har glömt skriva upp det, måste göras OMGÅENDE!!

    JennyS> Kan patienterna hanter sina läkemedel själv, så får de göra det. Men jag brukar fråga om de vill att jag ska ta hand om medicineringen så slipper de tänka på den, och delar ifrån deras egna mediciner.

Svar på tråden # 4 - tråden för alla oss sjuksköterskor! Välkomna nya som gamla trådmedlemmar!