• Yezzica

    Vi som skall ha barn i November 2012!!!

    Hej är beräknad nån gång runt den 15:e november. Vet inte exakt för har ingen aning när ägglossningen var! Hade varit kul och följas åt ett par stycken och jämföra oss lite:) Hoppas ni hakar på!

  • Svar på tråden Vi som skall ha barn i November 2012!!!
  • Yezzica

    Va roligt Jajatta:) jag skall göra det den 3april pga av min händelse med gallan och trodde utomkveds så fick ett extra för det,d var snällt:) Jag har nästan inga gravsymtom så ibland undrar jag om det finns nått där inne:) sen är jag lite rädd för mf med,men det är man väl inte ensam om :/ Jag kan inte bärga mig för och berätta för min 5åriga son,han har pratat om syskon nu i 1år så skall bli så kul för han skull med:)

  • Puffar
    Yezzica skrev 2012-03-21 22:34:39 följande:
     sen är jag lite rädd för mf med,men det är man väl inte ensam om :/ Jag kan inte bärga mig för och berätta för min 5åriga son,han har pratat om syskon nu i 1år så skall bli så kul för han skull med:)
    Det är du inte ensam om..
    Men har läst på flera ställen att man väntar ju barn inte missfall så jag försöker tänka så.. Det hjälper iaf mig lite att släppa dom tankarna..

    Åh, vad kul.. Min brors dotter vill ha en kusin.. Ska bli kul att berätta för henne sen... När hade ni tänkt berätta för er son då??
  • Yezzica
    Puffar skrev 2012-03-22 10:50:56 följande:
    Det är du inte ensam om.. Men har läst på flera ställen att man väntar ju barn inte missfall så jag försöker tänka så.. Det hjälper iaf mig lite att släppa dom tankarna.. Åh, vad kul.. Min brors dotter vill ha en kusin.. Ska bli kul att berätta för henne sen... När hade ni tänkt berätta för er son då??

    Det har du helt rätt i:) Jag funderar vecka 12-13 när risken är lite mindre,men jag hade velat säga nått nu:) Ni då? Hur går det tjejer med er trötthet?:) själv tycker jag inte att jag är mer trött än vanligt,var väldigt trött runt min ÄL!
  • Puffar
    Yezzica skrev 2012-03-22 22:17:57 följande:
    Det har du helt rätt i:) Jag funderar vecka 12-13 när risken är lite mindre,men jag hade velat säga nått nu:) Ni då? Hur går det tjejer med er trötthet?:) själv tycker jag inte att jag är mer trött än vanligt,var väldigt trött runt min ÄL!
    Jag vet inte.. Vill nog vänta längre än så.. men får se.. tänkte mer så hon slipper vänta å tjata..

    Jag är jätte trött på kvällarna...
  • Grey

    Hej! Hoppar gärna in i gruppen! :) Har en son på 5 år, och hoppas nu att han äntligen ska få bli storebror!

    Har bf runt den 6:e november, ska på vul på måndag så får se då om det ändras! :)
    Hade ett MA i mitten på december när jag på rul i vecka 18 fick reda på att bebisens hjärta slutat slå i vecka 14, har därför lite svårt att greppa detta än...

  • lika11
    Jajatta skrev 2012-03-23 10:06:40 följande:
    Är helt vansinnigt trött hela tiden!! Vill bara sova hela tiden :)
    Samma här, tänkte sjukanmäla mig igår från jobbet för att jag var så trött! Hemma blir det inte direkt heller så mkt vila på grund av 4åringens "bravader" :)

    Jag oroar mig massor för MF. Hade ett förra året i vecka 7 ungefär. Ska bli skönt när dessa första veckor är över som sagt. Vad roligt att berätta för alla sedan.

    Ni som haft barn tidigare- syns det något på magen för er?? Jag tycker att den redan blivit uppsvullen. Vet inte om det bara är inbillning men det känns som att den redan har förändrats!

    Många av er som fått göra (v)ul eller kommer få snart, så skönt :)
  • stinurt

    Hej hej
    Här tror jag att jag hoppar in... :)
    Jag är 24år och är nu gravid med barn nr 4 :)
    Med Bf 17 november (ca)

    När ska ni allihop ha och hur mår ni??
    Jag mår välldigt hit och dit, kan man säga!

    Jag mår illa när jag inte äter och jag mår illa när jag har ätit. Svårt att veta hur man ska göra ;) Min mage har svällt upp väldigt mycket så jag ser riktigt gravid ut. men man berättar inte direkt för någon i vecka 5+5 att man är gravid. så jag ser troligen ruskigt tjock ut!! :D

  • nenne12

    Hej!!

    Jag hoppar in här till er!

    Har nyligen plussat och väntar min trea i Nov.
     
    Har två grabbar hemma, en på 6 och en på 4år

    Ska bli sååå spännande!

     

  • hzabo

    hejsan

    Hit passar ja ocksâ in.. har bf till 15 november, har tvâ tjejer frân förr (7 och 2 âr) och vet att ja kommer föda med kjejsarsnitt sâ troligen i i början av november.

    Jag ser ocksâ väldigt gravid ut redan, försöker dölja det en tid ännu :)

    Känns underbart att vara gravid igen!     

Svar på tråden Vi som skall ha barn i November 2012!!!