• Anonym

    Det känns som livet är slut...

    Jag vet inte vad som har hänt, men de senaste månaderna är det som att luften har gått ur mig. Jag känner mig tom. Jag ser liksom ingen framtid, känner ingen energi och inte så mycket glädje över någonting. Den allra värsta känslan är nog ändå känslan av att livet är slut. Att det inte blev "bättre" än såhär. Allt jag skulle göra, utbildning, jobb, resa osv. Det blev inget av det.

    Jag är 37 år och jag vet ju att det inte är för sent att göra det som jag skrev att jag skulle göra. Men jag kan inte känna att det skulle vara möjligt. Jag känner mig som nästan hundra år, redo för att ansöka om en plats på ett ålderdomshem typ, och det gör mig så ledsen.

    Det hjälper inte att "rycka upp mig" jag försöker verkligen. Jag försöker vända på tankarna i mitt huvud, men känslan ändras ändå inte.

    Kommer det alltid att kännas såhär? Får panik om det är så. Eller tror ni det kommer att vända någongång. Fast man blir ju inte yngre direkt så min farhåga är att det snarare kommer att bli värre.

    Jag känner mig vilsen och ledsen och fullkomligen uttömd på energi.

    Någon som känner igen sig? Är jag ensam om att känna såhär eller finns det fler? Vad kan man göra åt det?

  • Svar på tråden Det känns som livet är slut...
  • Anonym

    Haha, view nu blev min åldersångest ÄNNU värre
    Hur kollar man upp hormonnivån? Och vad är det för tabletter?

    Jag vet inte riktigt vad det är jag önskar att jag skulle ha gjort. Jag har väl många gånger genom åren känt att jag lever i ett förhållande jag inte trivs med, som att jag har levt i en lögn. Har många gånger varit på väg att bryta upp, men har stannat ändå. Mycket pga skuldkänslor. Vill inte göra min sambo och barn ledsna. Sedan är det mycket problem med vårt äldsta barn som inte mår bra och då vill jag inte utsätta barnet för en separation.

    Hur som helst så har jag inte längre några planer på att flytta eller bryta upp.

    Annars har jag ingen direkt förklaring till att jag mår som jag gör.

  • Anonym

    Tack för era svar. "Lyckopiller" äter jag redan sedan ett par år tillbaka. Kanske dags att höja dosen...  Sköldkörtelprov har jag också tagit och det var normalt.

Svar på tråden Det känns som livet är slut...