Inlägg från: Alva75 |Visa alla inlägg
  • Alva75

    Avslag adoption

    Vad för slags sjukdomar , mediciner eller annat skulle kunna göra så man får avslag på adoptionsansökan ?
  • Svar på tråden Avslag adoption
  • Alva75
    Tack för informationen , ska kolla vad som gäller för olika länder .

    Är det någon som har information mm vad gäller adoption av äldre barn , gärna någon som adopterat barn från 3 - 12 års ålder ?

     
    Äldre barn
  • Alva75
    Hej och tack för all info .

    Skulle vilja veta så mycket som möjligt om adoption av äldre barn , anknytningen , språket , namnändring , syskon , första tiden hemma , ja igentligen är all information värdefull för oss .

    Vi har hört både pos och neg historier ang adoption av äldre och riktigt små barn men problem finns det ju i biologiska familjer oxå  , men som sagt , allt ni vill delge av er adoption är av stort värde för oss .

    Tack på förhand Glad 
  • Alva75
    Vad roligt att det gått så bra , vi förstår att allt är individuellt men det är ändå skönt att få information från andra som adopterat äldre barn , man vill höra hur det fungerar utifrån olika perspektiv , är väl ett sätt att förbereda sig något , på vad som kan hända . Intressant att höra din berättelse och tankar .

    Hur tänkte/tänker ni ang rutiner ,dotterns rum , leksaker , kläder , mat , förskola mm , övrig familj och vänner ?   
  • Alva75
    Tack så mycket för allt ni delat med er , underbart att få höra era historier och allt ni varit med om . Vi längtar så efter att få bli en familj , men vi har inte kommit så långt än , däremot har det börjat komma dagar då jag tvivlar på min roll som blivande mamma , är det normalt ? Vi umgås ju mycket med barn och då är jag främst " lektant " och vi har en massa kul , går helt upp i barnet / barnen , visst säger jag ifrån till vänners barn i olika situationer , visar vad som är rätt / fel mm , men tvivlen kommer ändå , är jag / vi bra nog för att ge barnet allt det behöver , tvivlar inte på att vi vill bli föräldrar men är vi bra nog , fixar vi detta ? , antar att det är normala tankar men skulle va skönt att höra från någon som känt liknande , min man och jag har ett tryggt och stabilt förhållande sedan lååång tid bakåt , vi är eniga och familj / vänner som stöttar till 100 % , kommer tvivlen om mammarollen försvinna eller kommer de alltid komma och gå ?

    Kram på er alla   Solig
Svar på tråden Avslag adoption