Inlägg från: misssummer02 |Visa alla inlägg
  • misssummer02

    Är det magsår eller magkatarr

    Seriöst nu börjar jag bli trött på detta:( Sen 2mån tillbaks har jag haft typ magkatarr men nu har de börja göra mer ont och smärtan har liksom i magsäcken. (vid naveln).
    Jag har sura uppstötningar, illamående,kräks ibland när smärtan är för stark,utspänd mage,ont i magen som strålar ut till ryggraden.
    Så jävla jobbigt att ha så här varje vecka:(.

    Jag kan inte heller äta mat utan att det kommer ut igen, och mår jätte dåligt. Det ända som magen kan ha kvar i magen är barnmat och avslagen cola.
    Den maten ger mig direkt ingen bra energi.Vissa dagar är jag så svag att jag inte orkar gå eller resa mig.Tungt att andas bara.

    Jag har pratat med sjukvårds rådgivning och min läkare men dom bara viftar bort det och säger att det är magsjuka eller magkatarr. Men hallo man kan inte ha magsjuka så länge och magkatarr tror jag inte det är.
    Tagit omperazol hjälpte i början men nu hjälper det inte alls. Så jag är rätt säker på att det är magsår .

    Tror ni det kan vara magsår?
    Varför jag inte tror att det är magkatarr är för smärtan jag har nu är tuffare och mer krampaktig. Och just att omperazolen inte hjälper heller alls . Min magkänsla säger att det är magsår.

  • Svar på tråden Är det magsår eller magkatarr
  • misssummer02

    Jag har tagit omeprazol nu i 2månader hela tiden:/ så ne de funkar inte.

    Värken har blivit värre och gör ont som fan precis under bröstkorgen.Där magmunnen sitter..känns som det briinner och som någon hugger mig med en yxa.
    Har dessutom fått feber och är väldigt blek:(.

    Testade äta och dricka lite vatten men de blev bara värre.
    Inte ens citodon hjälpte utan gjorde bara ännu mer ont:(

Svar på tråden Är det magsår eller magkatarr