• Frk Röd

    Äggdonation i Spanien: erfarenheter?

    Ruvardag 6 idag och jag känner inte speciellt mycket. Har mindre hugg och stick i livmodern än alla de gånger jag fått minus. Har nästan heller inga biverkningar från Progynon denna gång. Förra behandlingen hade jag jätteömma och spända bröst och kände mig gravid (trots minus på stickan). Nu kan det bara komma en hastig värk i brösten då och då men sen går det över. Har dock haft lite lätt illamående av och till de senast två dagarna, men det beror nog på Progynonet.

    Hur känns det för dig längtar74?

  • Frk Röd

    Längtar74, det kan mycket väl ha varit en nidationsblödning. Vi hoppas på det!
    När har du testdag? Jag har på fredag 4/7, men jag tänker vänta tills lördag el söndag innan jag gör nåt test och då får det bli först bli ett urintest. Beroende på vad det visar så gör jag ev blodprov på måndag. Min klinik vill ju bestämt att jag ska ta blodprov men eftersom min svenska privata gyn har stängt i juli så tänker jag inte ringa och bråka om att få ta ett blodprov via landstinget om det blivit negativt urintest. Skulle det däremot, och förhoppningsvis vara positivt så är det lättare att motivera för landstinget att jag behöver blodprov för att se så att hcg nivåerna stiger som de ska.

  • Frk Röd

    xxx4: Tack för tumhållning! Om du går in och läser på familjelivs tråd "vi som snart är gravida efter utredning i Aten" så finns där massor av information och tips kring immunologiska problem och vart man kan få hjälp med det. Kontakta gärna Serum IVF i Aten, de är duktiga på immunproblematik. Finns även mycket nyttig information på
    www.fertilitetsguiden.com/index.html
    Lycka till!

    I eftermiddag/kväll har jag känt av lite "molande värk" (mensvärk) och lite småstick i livmodern. Har nästan inte känt nåt av det efter ET i måndags. Nu känner jag mig lite deppig, och får för mig att det inte har funkat denna gången heller. Detta är verkligen en känslomässig berg och dalbana.

  • Frk Röd

    Längtar74: Tusen tack! Jag hoppas du har rätt. Efter alla misslyckanden man haft så tolkar man alla signaler fel. Känner man inget så är det fel och känner man nåt som stick, småhugg, molvärk och dragningar i livmodern så är det ett dåligt tecken för det har jag haft vid andra misslyckade ruvningar. Sen vet man ju inte vad som är biverkningar från hormoner och progesteron heller.
    Hur medicinerar du nu efter transfer? Hur hög dos av progesteron, prednisolon mm?

  • Frk Röd

    Längtar74: åh vad underbart med en liten dotter. Är det samma donator till henne som till embryot du ruvar på?
    Säkert är det någon form av självbevarelsedrift som gör att man tar alla symptom eller brist på symptom som ett tecken på ännu ett misslyckande så att man är väl förberedd när man kissar minus på stickan.

    Håller också tummarna stenhårt för oss båda!

  • Frk Röd

    Tack för lyckönskningar hoppfull03.

    längtar74: jag mår ganska bra, mår lite illa av och till men annars känner jag inget speciellt. Har inte lämnat blodprov än utan väntar tills på måndag. Tänkte jag skulle testa med vanligt urintest på söndag, då borde det väl synas där om det blivit något.
    Hur mår du? Vilken dag får du svar på testet? Håller tummarna stenhårt för oss båda så vi får positiva graviditetstest trots att ingen av oss verkar ha så höga förhoppningar om plus.

  • Frk Röd

    Längtar74, hur känns det för dig nu? Jag har sedan ett par dagar tillbaka haft lite molvärk/mensvärk då och då och brösten har börjat ömma lite. Det tar ju jag naturligtvis som ett dåligt tecken eftersom det var så det kändes förra gången när det blev minus. I morgon ska jag ta blodprov, det känns skönt att snart få ett besked hur det ligger till så man slipper denna oro som bara blir värre för var dag.

  • Frk Röd

    Längtar74: Tusen tack gulliga du. Jag håller alla tummar och tår jag har för att både du och jag ska få plus!!

  • Frk Röd

    Men va tråkigt Längtar74, jag beklagar verkligen. Även om man misstänkt minus så gör det så förbaskat ont när det väl blir bekräftat. Vet att det kan vara tidigt att ta ställning till redan nu men har du tänkt göra fler försök? Stor Kram

Svar på tråden Äggdonation i Spanien: erfarenheter?