• Äldre 9 May 20:17
  1088 visningar
  10 svar
  10
  1088

  3 månader av skrik sätter sina spår...

  Min son var likadan. Han sov MAX 8 timmar per dygn som liten bebis, ca 3 gånger på dagen i 30-50min pass enbart i SELE och ovanpå mig resterande timmar på natten och aldrig sammanhängande. Jag vagntränade honom mycket  och från han var ca 4-5mån kunde han sova kortare stunder i vagnen. Jag valde hans bästa tid på dygnet för detta, fm i hans fall. Sedan har allt gått långsamt framåt för honom. Nu är han snart 2 år, och har sovit ca 19-5.40 som längst i sträck, andra plats kommer ca 19.30-5.10. De bra nätterna är nästintill obefintliga. Han vaknade minst 10ggr per natt lääääänge, händer fortfarande ibland. Helt sjukt nog valde vi att skaffa en till bebis tätt (jag ville få det överstökat) och vår lilla dotter är ca 3,5 månader nu. Hon är också orolig i sin sömn, men tack o lov inte fullt lika orolig så som sonen var när han var mindre.

  Enda trösten jag har, det blir bättre. Även om det går heeeemskt lååååångsamt samt att det kommer måååånga o låååånga svackor däremellan.

  Med båda barnen har jag provat minifom, sempers magdroppar, kolikmassage, mjölkfritt, lökfritt m.m. Hade jag haft råd hade jag gått regelbunden på akupunktur. Är DET kolik er son har "botas" 99% av regelbundna besök hos någon som utför spädbarnsakupunktur (Man ska gå typ 6ggr o kostar väl typ flera hundra kronor per besök).

  När jag läst som reflux tycker jag dock det stämmer på båda barnen, att de skulle kunna ha det...


Svar på tråden 3 månader av skrik sätter sina spår...