• sagapo

    Vi singlar som ska insemineras 2012!

    Hej! Jag är singel och tänkte påbörja min resa 2012! Jag kommer använda clearblues fertilitetsmonitor och testa med heminsemination först för att sen gå vidare till Danmark om det inte blir något. Tänkte att alla vi singlar som ska försöka plussa 2012 kan samlas här, skulle vara kul att gå igenom allt med andra :)

  • Svar på tråden Vi singlar som ska insemineras 2012!
  • sagapo

    Gud vad roligt!! Det är första gången för mig också! Förhoppningsvis redan nästa vecka, så nervös! Hur har du förberett dig? Något speciellt som du gör/kommer göra för att förbereda dig? Hur gjorde du för att välja donator?

  • sagapo

    Förstår precis hur du känner, jag har också funderat och planerat väldigt länge! Ja det gör jag, tyckte på något sätt att det lät lättare än att testa 2 gånger per dag :) Ja men jag är ändå så nervös! Och jag är livrädd för att min donator ska dra sig ur, bara för att han är så himla perfekt och den ända jag hittat som bor nära mig! Jag hittade honom via villhabarn.se Jag är 20, fyller snart 21. Jag tror stenhårt på att man kan bli en lika bra förälder som singel som ett par, även om jag också gärna hade hittat en kille att skaffa familj med så vet jag att jag kommer bli en underbar mamma, en förälder är inte nödvändigtvis sämre än två :)

  • sagapo

    Ja det är synd, önskar det vore mer okej! Samtidigt så tycker jag det finns väldigt många singlar både här och på andra forum så det kan ju inte vara så jätte ovanligt! Jag har berättat för närmaste vännerna, 1 av 5 har idiotförklarat mig totalt och tycker vell jag är den största idiot världen skådat, 1 tycker det är fel men accepterar mitt val, 1 förstår och accepterar men vill inte beblanda sig med det och 2 stöttar mig till 110% och är verkligen världens finaste vänner! En har till och med lånat ut sin lägenhet för att jag inte vill avslöja min adress för donatorn! Mamma, pappa, syster och bror vet inget än och jag vet inte hur mycket dom borde veta heller, tror inte dom skulle vara så förstående till mitt val... Vill berätta men är samtidigt väldigt kluven över det hela... Att hitta donatorer var inte alls svårt för mig, att hitta rätt tog cirka 1 vecka och nu har vi pratat varje dag i 1 vecka, han känns perfekt! Sen har jag även hittat en annan som kan tänka sig att komma dagarna innan ägglossning, så eventuellt kör jag måndag, onsdag, fredag, lördag, söndag bara för att vara så säker som möjligt att hitta rätt, en kille 2 dagar och "herr perfekt" 3 dagar och sen blir det bim runt den 3dje juni :) Vad har du tänkt på när du letat donator? Öppen/anonym, hårfärg, längd, personlighet? Sånna saker

  • sagapo

    Ja jag har ju bara berättat det för närmaste vännerna, känns inte som att det är hela byns ensak liksom... Vill ju vara öppen mot barnet ang bakgrunden och då kan det ju bli lite svårt att inte familjen vet... Hur berättar man för familjen att man gjort detta val? Ska man sätta sig ner med alla eller ta dom en och en?

    Jo jag har också läst det men jag trodde det var under samma gång och inte samma cykel, det måste jag läsa på mer om!!

    Jag har alltid varit inriktad mot anonym donator, mest bara för att jag är så rädd att han kommer om några år och vill vara del av familjen :P Sen är det nog att han passar mig genetiskt (brunt hår, över 1.70, inte bruna ögon) eftersom att barnet kommer vara mitt vill jag se mycket av mig i barnet och även att barnet ska se mycket av mig i sig. Sen att han ser okej ut för övrigt :) Personligheten har jag inte funderat över så mycket eftersom att jag vill ha en anonym donator, men självklart vill man ju föra en dialog med honom innan så att han inte är psykopat eller något!

    Var du till danmark idag? Hur gick det?? 

  • sagapo

    Nej vi står inte varandra så nära, men mamma och syster vet att jag kan tänka mig att göra det, dom vet bara inte att jag ska! Dock tror jag som dig, att bara barnet är fött så löser det sig! :) Tanken var att jag skulle göra första inseminationen idag men jag har inte hört något av någon av mina donatorer, varken herr perfekt eller reserven, så jag börjar tro att det inte blir något denna cykel vilket är väldigt väldigt synd!! Håller tummarna för dig! :)

  • sagapo

    Ja båda två verkade vara väldigt seriösa och jag har pratat med dom länge, får man förhinder eller ångrar sig tycker jag det är allmänt hyffs att höra av sig men tydligen inte! Och det är ju synd för det är dom ända jag fått tag på som bor nära mig! Hur gick du till väga? Hur många gånger gjorde du det?

  • sagapo

    Vet varken ut eller in: tack!! Ja det är ju konstigt hur vi kvinnor funkar, jag gjorde min insemination för bara några timmar sedan och jag är redan jätte gravid! :p håller tummarna för oss båda trots att vi var ute sent! Marlee: jag har donna testet och jag tyckte inte alls det var bra, svår att få ren, svår att tolka, repas lätt m,m m,m! Jag är också rädd att bli spåras, har inte gett ut mitt namn, har skaffat ett oregistrerat mobilnummer som kommer slängas så fort jag lyckats och en kompis var snäll att låna ut sin lägenhet! Så har jag gjort för att känna mig 100% trygg i alla fall :) varför minst en månad? Kör så fort som möjligt! :)

  • sagapo

    Okej, då förstår jag! :) Det kanske funkar jätte bra för dig, men för mig var den inget att ha! Spec inte för så mycket pengar!

Svar på tråden Vi singlar som ska insemineras 2012!