• Marlee

    Vi singlar som ska insemineras 2012!

    Jag funderar också eller rättare sagt så har jag bestämt mig för att i sommar ska det ske. Hittade oxå min på villhabarn, eller rättare sagt två, den ena ser helt ok ut å den andre är väldigt lik mitt tidigare barns pappa, vilket känns konstigt men inte heller fel.

  • Marlee

    Har bara berättat för enstaka vän än så länge. Det har varit ett långt beslut, jag var på väg för fyra-fem år sedan men avbröt pga olika orsaker. Det senaste året har jag dock haft uppe ftågan många ggr å haft en stark längtan. Tänkte först vänta tills det blev legaliserat här men känner nu att jag inte vill vänta längre. Så det Är kanske de senaste tre månaderna som jag verkligen bestämt mig, men beslutet är gammalt. :)

  • Marlee

    Jag ska inte göra något i denna cykeln, ev nästa men mer troligt först i juli.

  • Marlee

    Sagapo: har du fått svar på varför de inte dök upp? Tror jag har bestämt mig för en. Han uppfyller allt jag önskar och verkar vara en bra person helt enkelt. Hur har ni gjort när ni räknat ut ÄL? Jag vet inte mmär min kommer (det varierar ju) så tänkte köra med stickor eller ev någon monitor.

  • Marlee

    Jag tror jag ska testa med stickor, ev även med Donnatest fertilitetstest. Den verkade superenkel. :) 
    Har bestämt mig för en donator nu och är nöjd på nästan alla sätt, vissa tvivel dyker fortfarande upp (om jag gör rätt, var vi ska mötas osv). Tex vill ju inte jag att jag ska kunna spåras från hans sida heller så vill inte göra det hemma, så då gäller det att hitta någon annanstans att vara. :) Han är dock inte så duktig på att svara på sin mail vilket är något irriterande. Men än är det ingen brådska, det är minst en månad tills första försöket. (hur jag nu ska kunna klara mig ända tills dess, jag vill ju vara gravid typ nu!) 

  • Marlee

    Minst en månad för att jag precis haft ÄL å jag vill hinna kolla upp lite tester mm. 

    Hmm, illa, jag som bara hört positivt om donna test. :( Får kanske se hur jag ska göra då...  

  • Marlee

    Grattis baby2013!
    Nu börjar det dra ihop sig för mig, ca tre veckor tills jag ska göra en heminsemination! :D 

  • Marlee

    Å nu är det nära..! På tisdag eller onsdag ska jag testa! :D

  • Marlee

    Imorgon sker min första heminseminering, ska bli spännande! Men min ÄL beräknas inte vara förrän dagen efter, men hoppas ändå på att det ska gå! =)

Svar på tråden Vi singlar som ska insemineras 2012!