Inlägg från: finskorpan |Visa alla inlägg
  • finskorpan

    Vi singlar som ska insemineras 2012!

    å ibland postar jag innan jag tänkt färdigt. Glad

    Håller tummarna för dig Jovia!

    Men du, är du säker på att hon sa 9? kanske hon sa 19? för jag har för mig annette sa till mig att den ska vara runt 20, vilket är bra. så 9 verkar ju jättelite... 

  • finskorpan
    Glad Nu är det ju gjort och bara att försöka låta tiden gå! Jag plussade faktiskt med CB på BIM-3, har inte använt testet jag fått från sellmer. Tänkte använda det innan jag ringer BM som jag tror jag gör om en vecka. Då är jag i vecka 6.
  • finskorpan

    jag hade inga symptom alls förutom ömmande bröst men det har jag haft det två misslyckade försöken å så det har jag nog alltid i samband med mens. CB-testet står att man kan testa från BIM-4 men att då är det typ 30% som får plus och resten inte fast de är gravida. Jag hade verkligen tänkt vänta men det är ju lättare sagt än gjort. Däremot kände jag mitt förra försök redan från början att det inte hade fungerat. Den här gången kändes det liksom som att jag är ju gravid nu. Och som tur är så stämde känslan!

    Är det försök två för dig? 

  • finskorpan

    första gången blev jag jättesjuk! Höll ju på att tuppa av på Malmö station, jätteyr och spyfärdig. Tydligen normalt att man kan få en sån reaktion. 

    När jag testade första gången och la ifrån mig stickan å såg på en gång att det nog kommer bli ett plus så gick jag ändå ut från rummet och väntade i tre minuter. Skakade i hela kroppen och visst, där var ett tydligt plus! Kunde inte sluta skaka hela kvällen och svårt var det att sova.

    Nu har jag däremot lugnat ner mig. Blev lite nervös när jag tänkte på mamma för jag vet verkligen inte hur hon kommer reagera och skräcken är ju att hon ska säga "men lilla vän, vad dum du är! så kan man inte göra!"
    Tänkte iaf vänta till v 12 typ, då fyller hon år så hon kan få det i födelsedagspresent., haha!

    Annars så har jag faktiskt blivit kolugn - är inte ens orolig för missfall elelr nåt, tänker bara att nu blir det som det blir. Tänkte också att jag tror jag kommer må bra av att vara gravid men jag är förståss rädd att jag får äta upp dom orden sen! Skrattande Är idag i vecka 5 (4+1) så det är lång väg kvar. 

  • finskorpan

    Wimlan: du som varit med. När ringde du BM? Visste dom i din omgivning om vad du gjorde, typ familj och vänner och hur berättade du det? Hur löste du det med förlossningen - vem var med? Hur tog du dig till BB? Jag bor ju typ 7 mil från BB...

  • finskorpan

    tack för dina tips å råd Wimlan. Känner att mycket hänger på min mamma och hur hon reagerar. KAnske jag ska åka dit någon vecka innan bf och föda där. Mina föräldrar bor 50 mil från mig. 

    sen har jag grunna mycke på framtiden för jag tror jag kommer ha svårt att klara mig som jag lever nu. Antingen får jag hitta ett annat jobb eftersom det inte finns helgdagis där jag bor. Eller så får jag flytta "hemåt" och söka samma jobb jag har nu - de bor i en storstad så där finns det helgdagis + att det är lättare att få barnvakt/avlastning. Det är bara synd för jag trivs bra där jag bor nu och har min bästa vän här... men det är ju faktiskt så att jag måste göra det som är bäst för Knodden och det gör jag med glädje!!!

    Listan ligger nog ganska långt bak nu... ska se om jag hittar.  

  • finskorpan

    sabina03: när har du bf? Jag har 11 juni. Har inget illamående eller nåt, bara hungrig och totalt avsaknande av sötsug. (inte några dåliga symtom direkt). och så lite magont ibland. Men jag är ju bara vecka 5(4+4) så det lär väl ändra sig. Glad
    hoppas mår bättre snart så du får njuta lite. Hur har du planerat med förlossning och så? Vem ska vara med? Har du grunnat på föräldraledighet å sånt?

    JAg har så stort planeringsbehov! Solig 

  • finskorpan

    Hittade den här listan

    Plopp76: Heminsemination, 1 försök (Dalarna) 
    Jovia: Klinik, 1 försök  (Västra Götaland)
    Tvillingoxe: Heminsemination, 2 försök (Kronobergs län) 
    Sabina03: Heminsemination, 1 försök Plus
    Vet varken ut eller in: Heminsemination, 4 försök (Västra Götaland)
    Finskorpan: Klinik, 3 försök Plus

    Vi får väl ändra lite.  

  • finskorpan

    Tråkigt att höra Tvillingoxe!!! Hoppas det blir nåt nästa cykel då! Det är ju så frustrerande att behöve vänta å vänta.

    MiaMaria: har inte varit på GAIA och vet inte något om dom heller - men det finns säkert någon tråd om dom här på fl. Glad 
     

Svar på tråden Vi singlar som ska insemineras 2012!