Inlägg från: finskorpan |Visa alla inlägg
  • finskorpan

    Vi singlar som ska insemineras 2012!

    Håller tummarna för dig Marlee!!

  • finskorpan

    men BIM -3? Hormonerna ökar ju väldigt med varje dag och vad jag förstår är det vanligt att plussa på både BIM+1 och +2. Så tre dagar innan BIM är inget definitivt minus iaf!!!!

  • finskorpan
    Rynkar på näsan

     hoppas molvärken är en lite plutt!
    Vilket försök är det för dig? 
  • finskorpan

    imorse var teststrecket näääääääääääääääästa lika starkt som kontrollstrecket. funderar på att åka ner redan idag så jag kan ta det lugnt när det väl blir dags.... det lär ju bli imorgon eller söndag.

  • finskorpan

    ja, det tar ju iaf en åtta timmar med tåg... jag är så kluven för teststrecket är har en stark rand och sen blir det svagare... är så rädd att jag ska komma för sent och misslyckas men är också nervös att jag åker för tidigt... Jag måste bestämma mig snart för tåget går i så fall om en timma och tio minuter...

  • finskorpan

    Jodå, jag kom iväg. Sitter på hotell i Malmö. Har precis testat med clearblue som visade att jag INTE har ÄL. Men jag har bokat några dagar så jag hoppas det kommer snart. Jag har ju känningar i "tjejmagen" som det så fint kallas. Men jag har inte testat varje dag - eller. Jag började i onsdags - negativt. I torsdagskväll fick jag en känning men testade inte å i morse tyckte jag ju att strecket blivit starkare. Men är det så att det ökar mer och mer ju närmare ÄL man kommer? 

    Har fått en tid för undersökning imorgon kl 12 men jag hoppas verkligen att jag får positivt äl-test imorgon. 

  • finskorpan

    De två gånger jag nu har testat så har jag alltid fått svagt streck från när jag börjat testa. Nu var det på dag 10 jag började testa. Testet imorse var starkast (morgonurin) - testade igen vid 11.00 å det var lite svagare och nu på kvällen fick jag en tom ring på CB-testet. Undrar om man kan göra insemination 24 timmar efter eventuell stegring?

    när jag av en slump testade förra gången jag hade äl så fick jag ett jättestarkt positivt den dagen. Om det inte blir något denna gång ska jag inte spara på äl.-testen till nästa försök. Det är ju dumt, för det är en liten summa i sammanhanget. Då ska jag å testa tre gånger per dag och börja tidigt. Men nu får jag se imorgon då vad dom säger - hur ska jag kunna sova?!?!!? 

  • finskorpan

    testade idag med stickorna jag fått från kliniken och nu var strecket riktigt starkt. vi får se vad hon säger. 

    Måste bara säga tack. det är så skönt å ha ett ställe att få ventilera alla tankar och köra sina upprepningar. 

  • finskorpan

    Nu är jag ko-lugn. :)

    Var på kliniken kl 12 och hon gjorde ett VUL. Sa att det såg bra ut och att jag fick återkomma om 45 minuter medan hon gjorde de förberedelser som behövs. Efter inseminationen fick jag ligga en halvtimma och vila och sen drog jag tillbaka till Malmö. Var/är lite rädd dock att jag ska bli sjuk som jag blev förra gången för då höll jag ju på att tuppa av på tågstationen.

    På ett sätt känns det som att det inte blev något (fast jag vet att det inte ens haft chans än). Men jag är mycket lugnare nu - mitt andra försök. Kommer nog inte testa i förväg utan vänta. Blir det inte nu så kommer jag göra mitt nästa försök i oktober och det tror jag också blir mitt sista i så fall. Först tänkte jag göra 6 försök innan jag gav upp men... det är ju så himla mycket pengar. Och jag är bara 32 så jag har ju nåt år kvar att vänta på att det blir lagligt i Sverige och kan få hjälp om jag har pco som min syster. 

  • finskorpan
    Vet varken ut eller in skrev 2012-07-31 09:38:16 följande:
    finskorpan: jag håller verkligen tummarna för dig!!: )
    tack! nu är det bara att vänta. Den 11 augusti ska jag testa. Den här gången ska jag inte testa en massa i förväg utan bara leva som vanligt - försöka att inte tänka på det så mycket och inte hålla på och analysera varenda liten känsla i kroppen. 
Svar på tråden Vi singlar som ska insemineras 2012!