Inlägg från: Coyote |Visa alla inlägg
  • Coyote

    Ha regler kring onani?

    Va? Fy fan, jag hade nog fått men för livet om någon av mina föräldrar hade börjat sätta upp gränser kring min onani! Du har inte med att göra om din son onanerar eller inte, som man lär du ju dessutom veta att pojkar får utlösning i sömnen, han kanske inte ens onanerar?

    Det du borde gjort är att säga åt honom att han får ansvara för sin egen tvätt, om du tycker det är så vidrigt. Eller så ignorerar du helt enkelt fläckarna och tvättar som vanligt.

  • Coyote
    Harrsjö skrev 2012-05-14 12:07:55 följande:
    Jag är tacksam för alla svar, men jag tycker ni överreagerar väldigt mycket. Är det inte bra att kunna ha en diskussion om en sådan sak som onani?
    Att kunna diskutera onani och sexualitet är skitbra! Att sätta upp regler och gränser kring det hela, det är att gå för långt. Om det nu var fläckarna som störde dig kunde du ta upp det, nu har du skuldbelagt hela hans onanerande, trots att det är något som är helt och fullständigt normalt och naturligt.
  • Coyote
    Harrsjö skrev 2012-05-14 17:43:43 följande:
    Ni verkar tycka att onani är något positivt! Jag blir äcklad när jag tänker tanken att han legat i sängen och äcklat och sedan går han upp på morgonen och rör vid t.ex. frukosten och osten som alla ska äta av; VIDRIGT!
    Mm... Du ligger inte med din fru va? Och sen går upp och tar i frukosten och så?
Svar på tråden Ha regler kring onani?