Inlägg från: fabbemam |Visa alla inlägg
  • fabbemam

    Gravid med 2 barnet och bråkar

    Denna situation är som du så klokt förstått inte bra varken för dig eller ditt barn. Efter som du ropar på hjälp här så vet du ju nu hur du ska förklara din situation. Har du förtroende för BVC? I så fall kan du ringa dit, vill du inte ringa så skriv ut eller skriv av din trådstart och skicka den till BVC så hör de av sig till dig.

    Om inte kontakten med BVC fungerar så ska Socialtjänsten hjälpa dig så att du får avlastning, tex i form av förskoleplats om du önskar det. För dig själv och ditt barns skull så ber jag dig ringa socialtjänsten redan imorgon så ni kan få snabb hjälp. Om du inte vet numret kan du ringa kommunens växel, numret dit finns på tex. hitta.se o eniro.se, när du får kontakt med växeln så be att få prata med socialtjänsten.

    Och du försök att vända dig bort, blunda o räkna till tio nästa gång du känner att ilskan rinner över och du riskerar att slå din son. Barn gör som vuxna gör, känner han att det är slå man ska göra när man blir arg så kommer han att fortsätta slå. Han behöver kramar o mys nu när han ska bli storebror!

    KÄMPA INTE PÅ, BE OM HJÄLP, NU!

Svar på tråden Gravid med 2 barnet och bråkar