• Ess

    Jag stör mig så på bonusdottern

    Jag brukade gå undan när jag blev så riktigt irriterad. Sen kunde jag ge min man en rejäl utskällning utav irritation och frustration.
    Jag och hans barn är verkligen som äpplen och bilar, totalt olika.
    Det kommer att bli bättre, även hon kommer att bli vuxen.

  • Ess
    Helpful skrev 2012-05-17 17:02:23 följande:
    Jag SJÄLV anser att man SKA göra livet så bekvämt som möjligt för sig själv. Jag vill inte vänta på "belöningar" i framtiden utan jag vill leva här och NU <3 och framförallt leva ett <3BEKVÄMT<3 liv! Så i detta avseende så gillar jag tjejens tankar! Go girl! Girlpower!  
    HaHa, det försökte hans barn med några gånger att lämpa över sitt på mig. Det fick den påföljden att jag vägrade att överhuvudtaget befatta mig med något som hade med dem att göra. Var vi ensamma så fick var och en laga sin egen mat osv. Annars fick dom vänta på att slaven (min man) skulle komma hem från jobbet.
  • Ess
    Helpful skrev 2012-05-17 20:52:46 följande:
    Dock: att leva bekvämt och att utnyttja är två helt olika saker! (Dock känns det som att du inte ville laga mat på ren tjurighet, come on she is 14)...
    Faktum är att jag ställde det kravet när det kom på tal att dom ev skulle va hemma hos mig när min man jobbade. Jag har inget intresse av andras barn och ville inte va bunden för att sköta nästan vuxna människor. När jag är ledig så vill jag lägga den tiden på att göra nåt roligt.

    Att leva bekvämt på andras bekostnad ÄR att utnyttja.
Svar på tråden Jag stör mig så på bonusdottern