• FHK

    Jag har ju inte varit inne i denna svängen förut så vet inte om det blivit petigare, men man får väl försöka ta det med sunt förnuft, man ska ju samtidigt ha i sig mängder med mer näring än förut så nåt måste man ju äta :)
    Dessutom gillar jag ägg väldigt mycket å inte den grönkokta sorten ;) ägg är ju väldigt nyttigt! Tror bebis gillar ägg ;D

  • FHK

    Lustigt nog är jag oxå sugen på energidrycker.. Inte något jag annars bälgar i mig men en å annan har slunkit ner förut. Inte något jag vågar mig på nu.. Tar det lugnt med kaffet oxå. Ska tillägga att min man inte kan dricka energidrycker då han har ett hjärtfel som gör att det rusar av såna drycker så tänker nog att bebis kan ju ha samma fel..
    Välkommen isflikkan :)
    Längtan09; kallrökt är mindre bra, som rökt lax, schwarzwaldsskinka å så. Fisk är ju annars väldigt bra för bebis, då får du knapra omega3 eller?

  • FHK

    Hur går det med magarna tjejer?
    Min har verkligen växt sista veckan känns det som! Har haft lite ont lite då och då i livmodern men jag antar och hoppas att det inte är något annat än växtvärk. Känner ni någonting sånt?

  • FHK

    Massa fina magar :)
    Förlossningen... Ser nog fram emot den tror jag! ;) inte att ha ont utan upplevelsen, att få kämpa och förhoppningsvis genererar den i en alldeles egengjord liten varelse som bara är er! Det är makt! Fortfarande så sjukt förundrad hur det faktiskt kan fungera gång på gång!
    Jag tror inte man får "välja" kejsarsnitt i Kronoberg bara sådär.. En vän till mig födde för ett par månader sedan och hon är väldigt liten och nätt. Ända sedan tonåren har diverse läkare sagt att hon antagligen inte kommer kunna föda vaginalt för att hon har ett väldigt trångt bäckenben och hon försökte få igenom kejsarsnitt. Men läkarna tyckte hon skulle försöka, och det gjorde hon... I 14 timmar tills de kunde konstatera att jo, ditt bäcken är för trångt, hoppsan!! Hon har nu bestämt sig för att aldrig skaffa fler barn.
    Hoppas verkligen vi alla får bra förlossningar oavsett hur de går till!
    Åh, jag längtar oxå till nästa besök!! Fick ett extra i v.15 ( nästa vecka) så vi slipper vänta till v.19 att se hur det utvecklar sig där inne :) är fortfarande lite smyg på tvilling nr2 om den kommer vara helt borta eller inte :/
    Nu ska jag göra mig iordning och ut och luncha med en kompis som inte vet om graviditeten än :D hon är mammaledig nu och kommer bli jätteglad :P

  • FHK

    Ja, oj vad det skrivs! Blir lite å ta igen om man missar ett par dagar :)
    Jag berättade för chefen igår, kan vara rättså stel och "chefig", men han tyckte det va riktigt roligt och vi satt å pratade på en bra stund om diverse åkommor, missfall å sånt. Det va kul :) Fick oxå reda på att en av kollegorna fått missfall i nästan samma veva som vår tvilling gav upp, då i vecka 12. Det va mindre kul :/ man kan ju verkligen leva sig in i det på ett annat sätt nu som man inte kunde förut..
    Har dock inte berättat för alla kollegor på jobbet ännu men det snackas nog, har känt endel blickar minsann ;) tänkte ta det efter ul på fredag.
    Nu rockar bebis för fullt :P konstig känsla!

  • FHK

    Tja, nu är det ju snart officiellt :) bor på hov, är född 84. Kommer inte från Växjö från början men har bott här i 9 år nu!
    Du?

Svar på tråden BF Februari 2013