• LaYa01

    Ni som blivit väldigt mobbade? Hur mår ni idag?

    Hej! Skriver från mobilen men återkommer när jag har dator då jag också har en story och även kan läsa era stories också.

  • LaYa01

    Okey, here's my story...

    Det började redan första dagen. En flicka började jävlas med mig. Hon var ständigt elak och sedan fick hon resten av gänget med sig. Hela tiden var det mig det var fel på. Om hon sa något elakt till mig och jag kanske svarade lite elakt tillbaka så ansåg lärarna att det var jag som fortsatte bråket och därefter vr det mitt fel. Lärarna letade hela tiden fel på mig eftersom ingen ville ha med mig tt göra. Däremot försökte de kontakta mig då de visste att jag inte  var anträffbar. Exempevis när jag var nyopererad, då hade jag ingen större lust att ta emot besök då jag mestadels låg och sov.

    Ju äldre vi blev ju värre blev det, i samma vev kom de på att använda internet så det var då det öppnades en ny värld. De kokade ihop en massa falska rykten om mig och skrev till andra jämnåriga i kommunen för att de också ska tycka illa om mig. I sjuan blev det helt ohållbart så jag bestämde mig att börja pendla 10 mil per dag bara för att komma undan mobbarna men lika förbaskat nådde ryktesjävlarna den nya skolan också.

    Jag kämpade igenom högstadiet med ganska bra betyg ändå trots det jag har gått igenom. Idag har jag flyttat till en annan kommun och ska snart gå ut andra året i gymnasiet. Jag  tål inte att vara hemma hos mina föräldrar då jag ofta ser henne och varje gång har jag lust att plåga henne och göra henne lika illa som hon gjorde mot mig. Det gör ont och se att hon inte har några problem med vare sig vänner eller killar. Jag har ringt och konfronterat föräldrar till några av de som bara stod och höll med, och såklart ska ju föräldrarna lägga skulden på mig. Lärarna, rektorn och kuratorn ser mobbaren som stark person medan jag sitter där och kämpar för mitt liv att inte sticka mig med kökskniven.

    Jag kan knappt hålla tårarna borta nu när jag skriver då jag mår så inihelvetes dåligt. Jag kämpar emot att ta mitt eget liv, men kniven i lådan känns så lockande. Mina föräldrar har gjort mycket, men de fick inte skolan att göra ett jävla skit. Nu tycker många att jag är patetisk som inte kan släppa det jag har varit med om, men de skulle inte överleva ens en dag i mina kläder.

    Det här var en liten liten del av min story. På köpet är jag adopterad och fått höra en jäkla massa elakheter när det gäller mitt ursprung som mitt land, så jag förnekar gärna mitt ursprung. Dock är min mobbares ena förälder flykting från ett land, men det verkar tjejen ha glömt.

    Men kort och gott så är det mitt eget fel att jag har blivit utsatt och nu när jag mår förjävligt och tänker ta livet av mig, då ärr jag patetisk. Fine, då är jag väl det!

  • LaYa01

    Kanske! Men det värsta är ju att jag känner mig nertryckt och ignorerad hela tiden. Känns jävligt! Sen har jag inga kompisar eller ens någon jävla kille.

  • LaYa01

    Är jag den enda som är bitter och olycklig som önskar mina mobbare olycka som utan vara satan?

  • LaYa01
    Anonym (Hatisk) skrev 2012-06-06 23:37:19 följande:
    Är en man på 33 år som känner igen sig. 
    Jag var väldigt öppen med min sexuella läggning i skolan och det var förmodligen mitt livs största misstag. 
    I högstadiet så fick jag handlederna brutna, blen piskad med ett bälte, misshandlad upprepade gånger och kissad på.
    Men det jobbigaste var att polisen inte tog emot anmälningarna, de hade bortförklaringar som att det var bara ett pojkstreck som gick överstyr, att JAG måste förstå att det är väldigt provocerande med att någon går ut med sin homosexualitet i skolan, speciellt i tonåren.
    I gymnasiet så blev jag upptryckt mot en vägg och fick ekniv slagen i bröstkorgen, några meter därifrån står en polis och tittar på. (Jag fick ögonkontakt med honom), återigen så görs ingen anmälan. Det var då som jag fick reda på att han som höll ikniven hade en pappa som jobbade som polis.
    Jag har försökt att få någon fom av återupprättelse men utan framgång. Senast som jag pratade med polisen om det här så var svaret att det är preskiberat så de kan itne göra något åt det utan jag får helt enklt lära mig leva med det.

    Så ärren sitter kvar och jag perosnligen skulle intetveka på att köra över dom med bilen om jag fick chansen. 
    Fyfan, jag har inga ord för det du har blivit utsatt. Blir så förbannad så jag inte har några ord. Vadå fel att gå ut med sin sexuella läggning? Man ska ha rätt att vara homosexuell, det är inget fel alls. Hatar sådana föräldrar som inte lär sina barn allas lika värde och lär dem att alla är vi olika. vadå pojkstreck? Vadå ronårng? Fyyyy!

    Egentligen så borde du få tillåtelse att få köra över dem bara fö-r att bli kvitt dessa idotiska saker. Usch!
  • LaYa01
    Anonym (Kvinna30+) skrev 2012-06-08 21:25:21 följande:
    Hej TS,

    Jag kände igen din historia från början, det här med att bli utfryst, mobbad och annat bullshit. Jag hade ångest och var deprimerad innan jag blev utfryst på gymnasiet pga min pappa har varit alkoholist i hela mitt liv. Min bror började även missbruka droger och dricka i tonåren.

    Jag måste tyvärr åka till min gamla hemstad när jag ska besöka mina föräldrar (bara när pappa är nykter). Det har blivit lättare att åka dit ju äldre jag blivit och gått i terapi mot socialfobi, depression, GAD och äter medicin sen några år tillbaka.

    När jag var yngre var jag väldigt blyg, sluten och en "duktig flicka". Idag är jag mer social men har problem med ilska för att allt gammal skit kommer till ytan, ganska ofta. Jag vet inte vad jag ska göra för att det ska gå över. Alltid när jag blir arg så tänker jag på bitcharna från gymnasiet. Jag kan inte ha kontakt med någon från skoltiden eftersom jag associerar ALLA personer med tiden i gymnasiet. Det är tråkigt för alla var inte elaka mot mig. 

    Som jag nämnde innan så har jag problem med ilska idag och jag kan inte lita på nån 100%. Alla mina pojkvänner jag har haft klagar på att jag är kall och öppnar inte mig för dem.  
    Och jag känner igen mig i din ilska. Jag kan inte se någon från grundskoletiden då det river upp gamla sår. Nu är det lov och jag är tacksam för det, delvis. Jag är hos mina föräldrar och kommer se mobbana rätt ofta vilket resulterar att jag kommer få förjälvigt även denna sommar.
    Som du kanske vet så går jag på gymnasiet idag och jag kommer lämna den staden såfort jag tagit studenten. Usch, jag är så less på allt. speciellt på de som ber mig glömma och förlåta... det är inte jag som gjort fel!
  • LaYa01
    Anonym (Kvinna30+) skrev 2012-06-08 22:07:09 följande:
    Shit! Jag som gått i terapi MÅNGA gånger och tog studenten 12år sedan kan säga att jag har verkligen inte förlåtit eller glömt det de gjorde Rynkar på näsan. Jag glömmer aldrig bort hur det kändes när jag tog studenten och när vi lämnade skolan för att träffa våra familjer som väntade på fotbollsplanen bakom vår skola. Jag började gråta (jag gråter aldrig framför någon) av lättnad och lycka när jag såg min bästa vän och mamma som väntade på mig och insåg att jag behöve ALDRIG gå tillbaka till gymnasiet igen. Jag har sett mina mobbare flera gånger sen jag tog studenten och i flera år kändes det som att jag blev 16 år igen när jag såg dem, men nu när jag har bättre självförtroende så blir jag inte "rädd" längre när jag ser dem. 

    I flera år ifrågasatte jag vad JAG hade gjort för fel för att jag blev behandlad på det sättet, tills en psykolog sa: "Mobbare hittar alltid något fel i deras mobbningsoffer, så det kvittar hur man ser ut, hur man klär sig osv..." 
    Ja, det är sant. Här försöker samhället få till det att det är mig det är fel på. Skönt att du slipper se dem. Längtar tills jag tar studenten.
  • LaYa01

    Hej! Lånar din tråd lite. Men är nyfiken. Har någon av er fått ursäkt av mobbarna? Att de har insett hur elaka de varit? Jag har inte fått det, varken av lärarna eller eleverna.

  • LaYa01

    Känner samma sak. Alla tänker med samma hjärna (läs: chefens hjärna). Det hon hatar, hatar de andra också.

  • LaYa01

    Jag har alltid gått min väg och stått vad jag tycker. Därför tror jag att jag blir mobbad.

  • LaYa01
    Anonym (Offer?) skrev 2012-06-16 22:26:01 följande:
    tack för alla era berättelser. Känns så fruktansvärt att så många behövt uppleva den hemska mobbningen. Det gör mig så arg!

    Jag kommer ihåg en händelse i årskurs 6 som förföljt mig sedan dess. Vi hade empatiövningar eller vad de kallade det och en och en av oss elever skulle ställa sig längs fram i klassrummet framför klassen. De andra i klassen skulle säga positiva saker om personen som tex söt, duktig på matte, en bra vän, snabb på att springa osv. När jag ställde mig längst fram i klassrummet blev det knäpptyst då ingen hade något positivt att säga om mig. Läraren försökte lite tafatt om verkligen ingen kom på något som var bra med mig men klassen förblev knäpptyst. Då sa läraren till klassen att alla kunde fundera och säga till om de kom på något och sedan fick jag sätta mig igen och nästa elev gick upp och fick höra positiva saker om sig.
    Ååååh, fyyy! Vad hemskt! Känner igen då de skrev på lappar och så viidare hur mycket deras kompiar betyder för dem, dock betydde aldrig jag något, var inte ens med på listan.

    Idag har jag faktiskt svårt att vara kompis med folk har jag insett. Tror alltid att folk vill mig illa vilket leder till att folk hittar ännu en anledning att skylla skiten på mig. BITCHES!!!

    Det måste fan vara något jävla fel på mig...
Svar på tråden Ni som blivit väldigt mobbade? Hur mår ni idag?