Inlägg från: Anonym (Kvinna30+) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna30+)

    Ni som blivit väldigt mobbade? Hur mår ni idag?

    Hej TS,

    Jag kände igen din historia från början, det här med att bli utfryst, mobbad och annat bullshit. Jag hade ångest och var deprimerad innan jag blev utfryst på gymnasiet pga min pappa har varit alkoholist i hela mitt liv. Min bror började även missbruka droger och dricka i tonåren.

    Jag måste tyvärr åka till min gamla hemstad när jag ska besöka mina föräldrar (bara när pappa är nykter). Det har blivit lättare att åka dit ju äldre jag blivit och gått i terapi mot socialfobi, depression, GAD och äter medicin sen några år tillbaka.

    När jag var yngre var jag väldigt blyg, sluten och en "duktig flicka". Idag är jag mer social men har problem med ilska för att allt gammal skit kommer till ytan, ganska ofta. Jag vet inte vad jag ska göra för att det ska gå över. Alltid när jag blir arg så tänker jag på bitcharna från gymnasiet. Jag kan inte ha kontakt med någon från skoltiden eftersom jag associerar ALLA personer med tiden i gymnasiet. Det är tråkigt för alla var inte elaka mot mig. 

    Som jag nämnde innan så har jag problem med ilska idag och jag kan inte lita på nån 100%. Alla mina pojkvänner jag har haft klagar på att jag är kall och öppnar inte mig för dem.  

  • Anonym (Kvinna30+)
    LaYa01 skrev 2012-06-05 23:11:22 följande:
    Är jag den enda som är bitter och olycklig som önskar mina mobbare olycka som utan vara satan?
    Nej
  • Anonym (Kvinna30+)
    LaYa01 skrev 2012-06-08 21:43:36 följande:
    Och jag känner igen mig i din ilska. Jag kan inte se någon från grundskoletiden då det river upp gamla sår. Nu är det lov och jag är tacksam för det, delvis. Jag är hos mina föräldrar och kommer se mobbana rätt ofta vilket resulterar att jag kommer få förjälvigt även denna sommar.
    Som du kanske vet så går jag på gymnasiet idag och jag kommer lämna den staden såfort jag tagit studenten. Usch, jag är så less på allt. speciellt på de som ber mig glömma och förlåta... det är inte jag som gjort fel!
    Shit! Jag som gått i terapi MÅNGA gånger och tog studenten 12år sedan kan säga att jag har verkligen inte förlåtit eller glömt det de gjorde Rynkar på näsan. Jag glömmer aldrig bort hur det kändes när jag tog studenten och när vi lämnade skolan för att träffa våra familjer som väntade på fotbollsplanen bakom vår skola. Jag började gråta (jag gråter aldrig framför någon) av lättnad och lycka när jag såg min bästa vän och mamma som väntade på mig och insåg att jag behöve ALDRIG gå tillbaka till gymnasiet igen. Jag har sett mina mobbare flera gånger sen jag tog studenten och i flera år kändes det som att jag blev 16 år igen när jag såg dem, men nu när jag har bättre självförtroende så blir jag inte "rädd" längre när jag ser dem. 

    I flera år ifrågasatte jag vad JAG hade gjort för fel för att jag blev behandlad på det sättet, tills en psykolog sa: "Mobbare hittar alltid något fel i deras mobbningsoffer, så det kvittar hur man ser ut, hur man klär sig osv..." 
  • Anonym (Kvinna30+)
    LaYa01 skrev 2012-06-16 15:21:42 följande:
    Hej! Lånar din tråd lite. Men är nyfiken. Har någon av er fått ursäkt av mobbarna? Att de har insett hur elaka de varit? Jag har inte fått det, varken av lärarna eller eleverna.
    Verkligen inte! De har försökt att ta kontakt med mig på Facebook flera gånger och de skickar sina FB inbjudningar samtidigt eftersom de delar på hjärna och de vågar aldrig göra något själv :)
  • Anonym (Kvinna30+)
    LaYa01 skrev 2012-06-16 18:54:42 följande:
    Känner samma sak. Alla tänker med samma hjärna (läs: chefens hjärna). Det hon hatar, hatar de andra också.
    Så är det.. Jag vågar gå min egen väg, efter att ha blivit behandlad illa så har det gjort mig självständig och modig.
Svar på tråden Ni som blivit väldigt mobbade? Hur mår ni idag?