Inlägg från: Solveig og Kosinus |Visa alla inlägg
  • Solveig og Kosinus

    Är det möjligt att adoptera trots att man har biologiska barn?

    Jag har två små söner och har avråtts av läkare från att bli gravid på nytt. Jag är lycklig över mina barn, men har alltid önskat mig fler barn.

     Är det överhuvudtaget möjligt att adoptera om man har biologiska barn? Jag förstår om barnlösa barn går före och kanske är min önskan om fler barn egoistisk. Jag vet absolut ingenting om adoption.

  • Svar på tråden Är det möjligt att adoptera trots att man har biologiska barn?
  • Solveig og Kosinus

    ^ Tack för länken! Ska läsa igenom allt!

    Har bara en snabb fråga om nån råkar veta: Skälet till att jag inte ska bli gravid på nytt är att jag har en kronisk sjukdom som kan förvärras av graviditeter. Den har inte påverkat mitt liv hittills alls, och det värsta scenariot är att jag måste äta medicin för att kontrollera den. Hittills har jag inte märkt av sjukdomen alls. Är det ett problem?

    Alltså, hur frisk måste man vara för att få adoptera?

  • Solveig og Kosinus

    Tack föe era svar! Adoption är inget som är aktuellt just nu, då mitt minsta barn är så litet ännu. Det är iaf skönt att veta att det faktum att jag har biologiska barn inte är nåt hinder i frmatiden.

    Jag ska tala med min läkare om min kriniska sjukdom och höra vad hon anser.

  • Solveig og Kosinus
    ekke skrev 2012-06-17 18:23:12 följande:
    Även om det inte är dags än så rekommenderar jag er att ställa er i kö hos någon adoptionsförmedling. Om ni väljer att adoptera om några år så är det guld värt att ha en bra köplats!
    Tack för tipset! 
Svar på tråden Är det möjligt att adoptera trots att man har biologiska barn?