• bramble

    Svenska tjejer - ett socialt förfall

    Men om du verkligen menar att "Detta är inte på något sätt ett försök att trycka ner svenska tjejer" varför har du då satt den rubrik du har?

    Klart män ska ta hand om sin del av hushållssysslorna om deras partner arbetar. Varför ska kvinnor som jobbar ta hand om allt som hör hemmet till?

    Kul för henne att hon ser sig som ditt visitkort. Själv ser jag mig som en egen person, inte någon uppasserska som lägger all min tid på att få min sambo att framstå som något han inte är. Och detsamma tycker han.

    Hur kan du se det som något negativt att hon åker bort 2 veckor för att ta hand om en sjuk släkting? Det är väl för fan självklart! Särskilt då hon kommer från ett land där av allt man har hört är inte sjukvården den bästa, och hennes andra släktingar i sitt hemland hade kanske inte möjlighet då de kanske inte kunde ta ledigt från jobbet om de har jobb. Och jobba behöver hon ju inte. Men det var väl ovant att torka sig i röven i hela 2 veckor alldeles själv, eller fick hon ta igen det när  hon kom hem?

  • bramble
    Virriga Vera skrev 2012-06-18 19:12:10 följande:
    På vilket sätt saknas jämställdheten i deras förhållande?
    Du menar förutom att hon beskriver sig som hans visitkort?
  • bramble

    Förresten TS, vad menar du när du skriver att sex aldrig blir en förhandlingsfråga? Jag har då aldrig varit med om att sex är något som det förhandlas om. Snarare så att om båda är sugna så har man sex, annars inte. Eller menar du att ni alltid har sex när du är sugen och hon säger aldrig ifrån även om hon inte är det?

  • bramble
    Kattdamen skrev 2012-06-18 19:13:02 följande:
    Den där jävla Strindberg förföljer mig överallt, nu har han till och med hittat internet. Hur fan gör han, han är död för helvete.
    Skrattande
Svar på tråden Svenska tjejer - ett socialt förfall