Inlägg från: Anonym (Intressant) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Intressant)

    Svenska tjejer - ett socialt förfall

    Jag tycker detta var en intressant tråd..

    Jag lever med en man från Turkiet, han är uppvuxen med att mamman tar hand om hemmet och pappan försörjer.

    I vårat förhållande så är det han som har försörjt oss från dag ett mer eller mindre. Det är pga att jag inte lyckats hitta nåt långvarit jobb utan bara hoppat omkring mellan korttids vik. När jag har kunnat så har jag hjälpt till att försörja oss, men för det mesta har han låtit mig behålla allt jag tjänar pga att han tycker att han lika gärna kan betala våra utgifter.

    Vad det gäller hemmet så tar jag hand om det till 99%, han städar extremt sällan men det gör mig inget. Jag älskar att pyssla hemma. Och jag har såpass stort kontrollbehov att jag mår bättre av att göra sakerna själv på mitt sätt .

    Nu är det så att våran ekonomi mår bäst av att i längden att vi båda jobbar, vi klarar oss nu men vi vet båda att vi skulle kunna ha ett mycket bättre liv att vi båda har en inkomst. Den dagen jag förhoppnigsvis får ett jobb som är lite mer långvarit så kommer han göra sitt bästa för att ta sitt ansvar över hemmet.

    Vad det gäller smink och fixa sig på det sättet så gör jag det ytterst sällan, jag har aldrig använt mycket smink och har tur att jag har mörka drag så jag ser hyfsad ut även utan mascara haha.

    Jag tycker alla ska leva som dom mår bäst av!              

Svar på tråden Svenska tjejer - ett socialt förfall