• Maskot

    Svenska tjejer - ett socialt förfall

    Många går i gång på sådana här trådar och blir provicerade av TS synsätt.

    Jag vill istället säga lycka till och grattis om ni båda hittat rätt och känner er lyckliga!

    Långt ifrån hur jag själv lever, men jag har hittat rätt i mitt liv och är lycklig i mitt. I mitt förhållande gör jag gärna saker för att min man ska må bra. Han gör också mycket för att jag ska må bra. Just för att vi båda gör saker för att underlätta för varandra, blir vårt liv fyllt med kärlek. Vi har inga uppdelade saker om vem som ska göra vad, den som hinner fixar. 

    Har levt i min relation i 25 år- och fortfarande är min man den mest underbara människa jag har träffat. Känner mig älskad, ompysslad och speciell med honom - och gör allt för att han också ska känna så.    

  • Maskot
    Anonym skrev 2012-06-20 07:53:21 följande:
    Alla som skriver om att man inte skall vara så beroende av TS pengar. Är man en familj så är det väl ändå familjens pengar. Den enda anledningen jag ser till att man inte vill vara i den situationen är att man redan planerar ett liv utan sin partner. Jag antar också att ni som har barn i jämställt förhållande jobbar för att staten skall betala ut hälften av barnbidraget till pappan per automatik och inte som idag alltid till mamman?

    Om den ena i ett förhållande inte tjänar egna pengar hamnar man i ett beroendeläge. Spelar ingen roll om familjen har alla pengar tillsammans. Den som inte tjänar pengar är inte fri att välja ett annat liv, även om han/hon inte har det bra.

    I relationer väljer vi varandra om och om igen- varje dag. Vi väljer att älska och leva med varandra. Den som är beroende av en annan har inte det valet. Förhållandet får obalans.   
      
Svar på tråden Svenska tjejer - ett socialt förfall