Inlägg från: Anonym (kunde varit jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kunde varit jag)

    Svenska tjejer - ett socialt förfall

    Jag är född i Ukraina men uppvuxen i sverige med föräldrar som snabbt anammade svenska värderingar och är förbannat jävla glad att jag slapp bli uppfostrad till ett sånt våp!!!!

    Jag bryr mig om mitt utseende i samma utsträckning som din sambo men jag skulle aldrig vilja ha ett ojämlikt liv så som ni har. Jag är evigt tacksam att jag slapp bli en sådan kvinna.  

  • Anonym (kunde varit jag)

    Jag hatar hushållsarbete så jag ska börja betala för städhjälp. Jag gillar dessutom att hjälpa människor och använda min långa utbildning till någon nytta så jag vill jobba. Jag vill dessutom känna trygghet inför oväntade händelser så jobbet gör att jag alltid kan falla tillbaka på min utbildning och betalar dessutom väldigt bra så jag kan även spara 5000 kr till mig själv om jag har lust. 

    Med andra ord är jag självständig och har råd att vara det och behöver inte passa upp på en man. Vad skönt! :) Naturligtvis vill jag ha en livskamrat men jag har möjlighet att vara kräsen och ha ett förhållande på lika villkor och skulle aldrig behålla en man som inte är jämställd. Är vältränad och tar hand om mitt utseende och får ofta höra att jag är vacker så det ökar min möjlighet att vara hur kräsen jag vill!!!!! Skulle aldrig bli intresserad av en man med din inställning.

Svar på tråden Svenska tjejer - ett socialt förfall