• Familjen L

    Mitt barn sa en så kul sak!

    När jag var gravid runt vecka 12-15 med sonen, mådde jag fortfarande rejält illa. Behövde inte springa och "prata" med toaletten varje dag. Men en dag då jag höll på att fixa med dottern och hennes kläder inför dagis, hon var då 3½ år, kände jag att nu måste jag springa in till toaletten. Då säger dottern snabbt till mig: - Mamma, där är toaletten. Hon visade även med hela sin lilla arm vart jag skulle gå, som om jag inte visste det Det kom inget kräks den gången, bara en massa skratt.

    En annan rolig sak som dottern sa, det var egentligen till hennes fröknar på dagis, men har fått det återberättat. Jag var rejält höggravid med sonen, var på bf+7 eller något liknande. En fröken frågar min dotter, har inte bebis kommit ut än? Min dotter svarar då:- Nej, bebis fryser, den vill inte komma ut än. Detta var i februari 2011 och dottern var då 4år.

  • Familjen L

    Jag, min man och dotter då lite över 3,5år, skulle åka till gravar och tända ljus, då det var den tiden på året. Vi åkte först till min morfars grav.
    Jag berättade att min morfar ligger begravd under jorden, vid denna gravsten. Då kläckte dottern ur sig; mamma, är din morfar en mask?

  • Familjen L

    Fel ålder lite över 2,5år skulle det vara på dottern, i mitt förra inlägg

Svar på tråden Mitt barn sa en så kul sak!