Inlägg från: Du och Jag ver2 |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!
  • Du och Jag ver2

    Härligt med en sån man! Å ja, hormoner finns det gott om...bröt ihop "lite smått" i fredags när vi kon hit till huset vi hyrt - hon som bor här definierar väl inte städa lika som oss... Maken började prata om att byta boende (för även han tyckte att det var lite sjabbit), men, under nattens amningar hann jag fundera och samlade mig, så det slutade med att jag övertalade honom att vi skulle stanna. Men ska faktiskt bli skönt att komma hem på fredag. Slog mig idag att på fredag har Julia bott här längre än hemma ...


  • Du och Jag ver2

    Mpta - vi har också så de sover i egna sängar, från dag ett. I eget rum dessutom (här blir man tydligen hemsk förälder och jodå, vi skulle minsann ändra oss när barnet - första - var ute) Julia har somnat bra i sin säng, dock har hon ju bara hunnit sova där i en vecka! Nu är vi ju på semester så hon sover i vagnen, så nu är hon ju van med det...tar dock tid att få henne att somna i den ibland, dock tror jag det beror på magen mer än vagnen! Båda tjejerna innan hade ont i magen i ca två v runt denna tiden. Hon tystnar också om man matar eller sitter med henne. Nappen tog hon häromdagen först, de har haft olika modeller alla tre tjejerna!! Från att ammar oftare i några nätter så blev det även här 3-4h inatt, jag blir mkt piggare när jag får sova två pass á tre h än 1-2h pass...


  • Du och Jag ver2

    Snart hemma!! 45min kvar tills vi är hemma, alla tre tjejerna sover! Hoppas Julia sover hela vägen hem nu. Känns lite galet att varit ivög på semester nu - men det har gått jättebra! Ang amningen sp fungerar den bra här. Jag "ammar fritt', dvs hon får äta när hon är hungrig helt enkelt - vilket börjar bli ungefär samma tider. Ammar oftast båda sidorna, börjar då med den sidan jag slutade med sist. Vill man fp mer mjölk rekommenderar jag att äta quinoa, funkar för mig iaf!! (inte testat denna gången men.med andra tjejen) Har fortfarande lite avslag kvar - jag som hade räknat med ca 6v blev ju glad när alla sa att man inte har lika länge efter snitt, pyttsan heller att det stämde!


  • Du och Jag ver2

    Mamita, ja, vet inte hur eller varför, men det funkar!!! Ang semester så bokade vi veckan innan vi åkte!! Hade flyt och hittade ett hus på Blocket, 2v för 5000kr!!! Vågade inte heller boka nått innan, visste inte riktigt hur man skulle vara på benen samt hur bebis skulle må. Oh, ställde mig och Julia på vågen (ja, å sen bara mig då) hon har ökat drygt 500g på två veckor medans vi varit borta!!


  • Du och Jag ver2

    Erik - men fy så hemskt hoppas verkligen det blir bättre snart - är det normala biverkningar?? Annars kanske du ska kontakta dem igen. Dessvärre vet jag hur det är att inte kunna njuta fullt ut pga smärta/att kroppen inte funkar som den ska, så hoppas verkligen du blir bra snart!


  • Du och Jag ver2

    En fråga till er som snittats - hur länge har ni haft ont? Har gått en månad nu, snittet (nedre delen har ju mitt lodrätt) hettar och jag är öm än. Just idag känns det lite mer, å jag känner mig allmänt off - så säkert därför jag nojar att nått ska vara fel. Lyfter inge tungt, men plockar ju med en massa smått - det måste man väl kunna göra nu?? Har efterkontroll hos BM den 19e samt till läkaren den 1a. Att det bränner till under skinnet är tydligen nervskador, men tänker just på hettan på ärret - men kan det inte bli så för att byxorna skaver/trycker på? (har bara trikå byxor/kjolar)


Svar på tråden Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!