Inlägg från: Du och Jag ver2 |Visa alla inlägg
  • Du och Jag ver2

    Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!

    Julia började ta nappen när hon var tre veckor - tog inte första bästa... Men, hon är inte så snuttig (hennes systrar har varit mycket värre), så hon tar den bara när hon är ledsen och redan har ätit - å då tex sitter hos maken (hon tar inte nappen om hon är hos mig - då är det jag som får agera napp istället...)


  • Du och Jag ver2

    Julia har blivit (sen igår) jätterosslig i näsan Är dock osäker på om det är snor eller mjölk!? Blir ibland böttre efter vi ammat - det borde det väl inte bli om hon skulle vara snorig/förkyld?? Hon gjorde en jättespya (det mesta hamnade på mig.. ) igårkväll, då kom det lite genom näsan också - å blev då bättre.... Nu är det dock lika igen - eller ja var lika, nu när hon ammat klart så är det borta igen... Så måste det väl va mjölk??


  • Du och Jag ver2

    Hahaha, var ji verkligen lätt - eller inte att pricka hennes näsborrar...mjölk i hela ansikter - förutom I näsan!! Hm, måste funka att mjölka ut lite och dra upp med sån medicin spruta och droppa i!


  • Du och Jag ver2

    Edvina - så fina pojkar!! Helt virkad - härligt! Själv väntar å längtar jag på att få ta en promenad, får väl vänta ett tag till då magen fortfarande gör ont. Har iaf strosat med vagnen


  • Du och Jag ver2

    Här bakas det också och ska bli kalas! Äldsta fyllde fyra igår och mellersta fyller två nästa vecka - så gemensamt barnkalas på lördag och släktkalas på söndag! Julia har haft lite ont i magen, så började med Semperdroppar igår. Bättre idag, vet dock inte om det beror på dem eller att jag inte åt fil till frukosten idag (i princip enda mjölkprodukten jag äter). Ska testa annan frukost nu i några dagar och sen ta fil igen så fåe vi se hur det går. Igår sov hon bara småstunder, inatt sov hon dock mellan 23-5:30!! (ja, iofs, senaste veckan har annars varit 21-3, så blir ju lika länge) Idag stoppade jag henne i sjalen, då sov hon i 2,5h, så jag fick lite gjort


  • Du och Jag ver2

    Tittar in lite snabbt, oh, måste läsa förlossningsberättelsen sen! Får göra det inatt Idag ska det bakas mer inför helgens två kalas! Var hos Bvc igår - snuttan väger nu 4660g (6v igår, 3635g när hon föddes) och 58cm (!!) lång (50 vid födelsen), så hon växer på bra! Nu kan jag ha henne i sjalen med "rent samvete", är inte äta hon behöver när det är amningsmarathon - utan närheten! (hon äter bara lite då, somnar - och der funkar inte att lägga henne i sängen då) Sen lite mer positivt! Var på efterkontrollen igår också, står inte i journalen att jag inte bör bli gravid igen, inte heller att de info mig om det... Dock var livmodern tunnare än vad jag mindes - endast ett par mm, istf för 3-5mm som jag trodde. Får väl se vad läkaren säger sen.


  • Du och Jag ver2

    Edvina, fast det var just det läkarna som utförde snitter gjorde. Rekommenderade mig att inte bli gravid igen... Ena sa att OM jag skulle bli gravid igen så ville inte han utföra snittet isf (med tanke på sammanväxningen), medans den andra sen kom och talade om vilka risker som fanns, hon höll med honom men sa samtidigt att de kan ju inte förbjuda mig. Men vill ju såklart inte göra nå dumt! Därför vill jag kolla med min läkare också (som tyvärr inte kunde vara med på snittet). Hr googlat en massa, å jättemånga har fått blivit gravida igen, npn enstaka har de avrått helt - men då har det knappt gått att sytt ihop dem. Håll en tumme nästa onsdag!!


  • Du och Jag ver2

    Pth - om blödningarna har avtagit för att sedan kommit tillbaka med FÄRSKT blod så ska man in å kolla så det inte är nå kvar. (å ja, är lite extra nojig efter min runda). Bättre kolla en gång för mkt än lite!


Svar på tråden Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!