• mpta

    Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!

    Igår åt Alfred kl20.30 och sen sov han till 3.30 innan det va dags för mat, riktigt skönt!! Ja trodde ju att han skulle vakna vid 1-2 för mat men icke :) det är läskigt va tiden går fort men det är även skönt nu när han börjar bli lite större, medvetnare och man har lärt känna varandra, man har börjat få in en rutin å dagarna går inte ut på att mata utan han kan även ligga vaken å va glad utan att han skriker efter mat och det son framförallt är skönt är ju att man börjat få in en "rutin" kvälls å nattid å han har börjat sova långa stunder på natten, men ja skulle uppskatta om tiden inte fortsatte att gå lika fort för ja vill hinna njuta av min bebis

  • mpta

    Tibell: första bilden känns igen, så såg dottern ut fast bara i ansiktet tror jag. Men andra bilden såg inte alls bra ut tycker ja, men ja är inte expert på olika sorters utslag å vet inte ens hur värmeutslag ser ut. Än så länge har Alfreds hud hållt sig väldigt fin!

  • mpta

    Här rullar allt på, inga konstigheter. Börjar väl bli lite långtråkigt för barnen att va hemma, de saknar dagis å kompisarna! Men allmän förskola här är fr.o.m. 1 sep så dom får va hemma ett tag till. Kom på nu att ja glömt bokat tid för efterkontroll så det ska ja göra i veckan! Alfred blir 2 månader den 16de!! Tiden går så fasligt fort! Har bokat tid för dop nu men det blir inte förns i dec, ett mysigt adventsdop får det bli, lite mysigt något annat vi har bokat tid för är bröllop! Ja det är väl på tiden nu när vi vart ihop i 10år i okt! men det är långt kvar, nästa sommar är det dags! Så nu har ja något att roa mig med under ledighet; bröllopsplanering och komma i form inför bröllop!

  • mpta

    Tibell: kan det vara så att du helt enkelt har för mycket mjölk?? Dvs att hon hinner bli mätt innan hon ens tuttat fram den feta mjölken? Isf kanske du ska pumpa ut lite innan hon börjar äta så hon börjar äta på den feta mjölken direkt. Väldigt liten är hon ju men d ska väl inte va något att oroa sig för om hon är nöjd. Det är väl huvudsaken dom verkar pigg å glad :) Tråkigt med allergi men nu vet ni att det är så iaf! Är det bara barnen som har allergi eller är nån av er också allergiska?

  • mpta

    Sajo81: tack så mycket! Blir ett skapligt "enkelt" bröllop, som föräldraledig har man ju inte råd med så mycket plus att ja inte vill lägga allt för mycket pengar på det, tänkte skippa bordsplacering så vi slipper den planeringen iaf men d är ju mycket man ska tänka på ändå så d är lite gruvsamt. Kan du inte pumpa ur det bröstet då istället så blir det kanske bättre snart?

  • mpta

    Söta små bebisar ni har ska försöka komma ihåg att lägga in en på Alfred nästa gång ja sitter vid datan Alfred blev 2 mån igår!! Ja det går verkligen rysligt fort men d känns ändå som om han alltid har funnits å som om det va en evighet sen man va gravid

  • mpta

    Alfred är född i juni och vi fick barnbidrag i juli(den 20de som vanligt)

  • mpta

    Alfred väger 1 kg mer än sina syskon när de va i samma ålder, han är dock ca 2 cm kortare :p så han är kort å tjock 6160 g och 57.3 cm är han nu (2 månader den 16 aug) med en födelsevikt på 2915 så är d ju en del ökning haha men han äter ju ersättning å då brukar de ju kunna öka en hel del syskonen har nog ärvt mycket från pappas sida där är dom långa å smala. Alfreds utseende påminner om min brors så antagligen så brås han på min släkt så han blir kanske inte lika lång som sina syskon.

  • mpta

    AAEV: ja av henne kan det bli en modell om kurvan ska fortsätta se ut så

Svar på tråden Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!