Inlägg från: lillaregnbågsbebis |Visa alla inlägg
  • lillaregnbågsbebis

    mens 14 dagar efter ÄL???

    Är lite i samma situation fast är bara på bim+2. Inget plus och ingen mens. Fick positivt utslag på ägglossningstester så inseminerades dagen efter. Men ägglossade antagligen inte trots detta...

    Känner du någonting? Jag har molande värk (har haft i över en vecka) och ett väldigt taskigt humör, kort stubin och gråtmild.

    Lycka till!!  

  • lillaregnbågsbebis

    Förstår att det är jobbigt att inte veta! Oj, plussade i v 12!? Låter otroligt!

    Jag har varit på gaia. Gjorde inget vul innan. Har gått på klinik här i Sverige för att kolla om jag har ägglossning med progesteronprov (vilket jag då hade). Sen har jag förlitat mig på det.
    Är dock ganska krass, minus efter bim bådar inte gott....
    Har köpt hem nytt test, kollar antagligen imorgon bitti.

  • lillaregnbågsbebis

    Jag började faktiskt med primilut nor igår för att få igång mensen, kände att det inte var något att hoppas på längre. Hade tabletterna hemma. Har också pco-varning trots att hormonprover och äggstockar sett bra ut.
    Ny hinner jag antagligen åka till danmark en gång till innan jag börjar jobba, skulle vara smidigt!
    Kommer ta pergotime den här cykeln för att verkligen ägglossa. Inte nog med att det är trist när det blir såhär, inte roligt att lägga ut flera tusen kronor på försök som inte ens ger en rättvis chans till möjlig graviditet!

  • lillaregnbågsbebis

    Fortfarande ingen mens och inget plus för dig? Om det har hoppat över en cykel så blir våra nästa försök nästan samtidigt, skulle vara kul att följas åt!

Svar på tråden mens 14 dagar efter ÄL???