Inlägg från: Malimari |Visa alla inlägg
  • Malimari

    Vi som är överviktiga & gravida.

    Nej det är inte farligt att gå ner i vikt långsamt under graviditet. Huvudsaken är att man äter bra och varierat och gärna rör på sig. Själv går det inte så bra för mig som jag hade velat. Slinker ner både det ena och det andra när ingen ser. Vågen visar +5kg i vecka 23, vägde 100 kg vid inskrivningen och är 176 cm lång. Suck.. Där rök drömmen om max 6 kg+.. :(

  • Malimari

    Jag gick upp dessa fem kilon mellan vecka 18 och nu. Så jag hoppas det stannar av !

    Jag mår inte illa, jag har bara kassa matvanor, hehe.. 

  • Malimari

    Min första son vägde 4300 g och var 52 cm lång på BF+1. Min mamma har också varit lite överviktig alla graviditeter och vi syskon har vägt 4100, 4200 och 4700..

    Antar att kommande bebis kommer väga minst 4500 g :P  

  • Malimari
    Fidelis ad urnam skrev 2013-10-14 14:19:29 följande:
    Nu har jag varit på inskrivning och min barnmorska sa till mig att fortsätta med viktväktarna. Känns riktigt skönt faktiskt.
  • Malimari

    Märkligt ändå hur vissa BM kan med.. Jag har ju själv 30 kg+ i övervikt (väger 110 nu till mina 176 cm) och det är JAG som tar upp vikten med min BM.. Hon bara säger att jag ska försöka äta som vanligt och inte frossa och att försöka att inte stressa så med de kilon jag går upp. Nu har jag massiv ångest ändå för har gått upp mer än jag "tänkt".. +10 kg i vecka 28. Men skönt att iaf inte få höra tjatet från BM - som om man inte terrar sig själv nog liksom...

  • Malimari
    Fiamedbarn skrev 2013-11-13 10:47:04 följande:
    Nu är jag äntligen gravid! Efter två missfall varav det senaste skulle resulterat i BF om några dagar, så det var en fin tajming att jag innan dess är gravid igen Men min plan var att jag skulle gå ner en massa innan det hände igen. Men jag har varit så stressad, bla av barnlösheten, att jag inte kunnat koncentrerat mig utan istället gått upp i vikt.

    Men nu är jag supermotiverad att äta sunt och röra på mig!!

    Kör liberal LCHF kompletterat med frukt och en och annan grov macka. Och ska försöka gå minst en halvtimme varje dag.

     

    Grattis! :D
  • Malimari

    OKej, mitt låga blodtryck gör då inget för vikten haha =) Har 100/60 konstant.
    Har inte gjort en enda glukosbelastning, undrar egentligen vad dom har för kriterier för det ... 

Svar på tråden Vi som är överviktiga & gravida.