• Anonym (människa)

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    Min är att jag en gång hamnade i säng med min väninnas kille. Jag startar denna tråden bara för att kanske få lite tankar om/förklaringar till varför man ibland gör saker som är totalt emot ens värderingar, att man gör saker som är totalt fel men ändå gör dem. (att jag har gjort ett fruktansvärt misstag vet jag redan).

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-09 21:30
    Vilka livsöden det finns... ibland känner man ju sig helt ensam om att ha mindre roliga hemligheter. Tråkigt att tråden spårade ur där ett tag men det var väl tyvärr väntat...Tack alla som delar med sig.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-10 22:47
    Jag lämnar denna tråden nu. Tanken var att få lätta sitt hjärta, utan värderingar, inte att det skulle bli så OT.

  • Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?
  • Anonym (Wups)

    Jag har varit otrogen mot min nuvarande... Vi firar snart 3 år tillsammans.
    Jag har ljugit om hur många jag legat med. Jag har sagt att det är 4 stycken, men det är egentligen 14 stycken. 

  • Anonym (MG)

    Jag känner knappt någon kärlek för mina föräldrar. Känner att de bara har svikit mig om och om igen och har bestämt mig för att de har fått nog många chanser. 

  • Anonym (Humhum)

    Jag väntar mitt första barn någonsin med min sambo som är underbar, men kan inte sluta tänka på min gamla kk...

  • Anonym (Jj)

    Jag hatar mitt ex nåt så innerligt mycket! Hade fan kunnat döda den människan och jag önskar inte honom någon lycka i livet alls, inte efter allt han gjort mot mej och allt jag fått stå ut med. Det är mycket som han gjort mot sin familj som jag inte berättat för någon, eller så har jag bara berättat delar av det som hänt.
    Jag hatar också hans morsa som jämt gav mej skulden för allt, och när det kom fram att det inte var mitt fel fick jag aldrig någon ursäkt!
     
    Jag är riktigt avundsjuk på alla runtomkring mej som blir gravida och som får barn, hur mycket jag än försöker att tänka positivt om dom så går det bara inte! (har försökt få barn i 1 ½ år, blev gravid men det slutade i missfall)
    Till exempel så missunnar jag en utav mina barndomskompisar detta, jag tycker helt enkelt inte att hon är värd att bli mamma efter att ha gjort 4 aborter och ljugit om att hon använt skydd men blivit gravid ändå. 

  • Anonym
    Anonym (norlie) skrev 2012-07-09 10:57:57 följande:
    Hej!
    Jag har också flyttat genom hela Sverige för min sambos skull.
    Vi försöker dock skaffa barn aktivt. Ibland kan jag också få panikkänslor över att jag bor här så långt borta från familj och vänner. Jag saknar dem så mycket!!
    Det är ju inte alls säkert du förstör din kropp och man kan ju fortsättningsvis om du vill flörta lite oskyldigt.
    Är rädd att jag som du ska få kalla fötter mitt i allt när jag blir gravid. Har inga bra tips men jag tror det är en period. När du har er bebis i famnen kommer du säkert känna annorlunda.

    Jag själv är helt besluten om att jag vill tillbaka hem om något år eller två så jag hoppas verkligen att jag kommer få med mig sambon och vår kommande bebis ner till Sverige igen. Mina vänner hemma har barn och jag vill dela tiden tillsammans med dem. Här känner jag mig så ensam och att jag inte passar in.

    Var i Sverige bor du? Jag bor högst upp i Norrland.  :/
    Jag hoppas innerligt att det bara är en fas jag går igenom nu när graviditeten blivit "riktig" om jag ska uttrycka mig på ett någorlunda förklarande vis. Nu ser man att jag är gravid och jag känner bebisen där inne hela tiden så allt har blivit så verkligt nu..
    Jag vill inte ta upp det med min sambo för jag vill inte oroa honom i onödan om detta nu skulle gå över.

    Jag kommer inte att kunna få med mig min sambo ner för han är låst här p.g.a. sitt företag (som ej går att sköta på distans)
    Jag bor i en mindre by och min sambo är ganska "känd" i byn p.g.a. sitt företag så folk har vetat vem jag var sen vi blev ihop, medans jag fortfarande inte känner speciellt många. Har några få bekanta men inga direkt vänner så ännu. Men det kan ju ändras på det nu i.o.m. bebisen och mammagrupper o.s.v. så det håller jag tummarna för.

    Jag bor mittemellan göteborg och stockholm ungefär kan man säga, men kommer från södraste skåne, så jag har runt 60-70 mil hem. Inte lika långt som dig då, men långt nog ändå...
  • Anonym

    Har haft sex med ett femtontal olika kvinnor när jag varit på tjänsteresa de senaste åren. Betalade t.o.m några av dem och blev kär i ett par andra och hade ett slags kk-förhållande med 3 stycken av dem. Min fru vet ingenting. Bästa tiden i mitt liv.

  • Anonym

    Jag slängde alla skor som stod i trappan då jag var liten i sopnedkastet.Jag satt på balkongen och kissade som liten.Har även satt snorekråkor bakom element och på tapeter.Värre var det med min bror han åt upp dom.

  • Anonym (Katarina)

    1. Jag lekte sex relaterade lekar med en släkt ung när vi var små, även fast det var harmlöst utforsknings lek för det förbjudna vuxna så skäms jag än idag över det. 2. I tonåren var min jämngamla kusin ofta hemma hos mig jämt, vi var på g att ha sex en gång när förståndet ställde sig upp och sa ifrån.. Inget mer hände, vi pratade om det och sa att det var en dum nyck som jag skämdes över.. Blev tillsammans med hans tremänning på hans mammas (vi är släkt på hans fars sida) sida långt där (fortfarande korkad tonåring) efter och han snackade skit om oss heltiden så folk skulle tycka vi var äckliga och störda och att det var incest.. Antagligen så höll han på så för att rannsaka sig själv ang. vad vi nästan gjorde.. 3. Jag var otrogen mot mitt ex, kärleken hade dött efter flera år av samboende där jag stod som ensam försörjare med hans svåra psykiska ohälsa som åt min själ, var på botten och fick uppmärksamhet av en gift man, vi uppvisade hard core sex märken i form av bit och riv märken och ingen av våra respektive som inte såg oss eller tog i oss mer än när de ville ha pengar märkte något, jag lämnade min sambo och berättade sanningen till viss del så att han skulle förstå att mina klago ord inte var ren klagan utan speglade våran vardag.. Han inser idag varför jag gjorde som jag gjorde och vi hörs av som vänner på FB och han sa grattis när jag och han jag var otrogen med tillslut blev fria, lät det gå ett år i inofficellhet för att sedan basunera ut våran relation som seriös.. Vi är fortfarande lyckliga och lika intima och mysiga trots att han är 15 år äldre och nyförälskesen är borta sen länge.. 4. Jag skulle vilja ta med bonus dottern till en frisör och en klädesbutik och låta henne 10-11 år få välja vad hon vill.. Hon får inte ens göra en mörk slinga i håret för mamma och hon har tjatat i två år på att hon vill ha mörkt hår som mig, jag tycker kanske inte hon ska färga hela håret så hon måste bättra på det jämt eftersom hon är blond men några slingor i "under håret" blir ju inte off i första stunden.. Trött på att jag minns att jag själv fick testa och greja medan stackars tjejen hade ångest som 9 år gammal när hon testade en mascara för mamma (som till discon hor-sminkar dottern) skulle ogilla att hon testade.. Oskyldigt leka med smink hemma är kul för alla ålderar och stärker personen för hon/han får utforska och forma sig själva Med andra ord hon är mammas dress up doll och gillar inte det då hon inte vill att mamma ska bli ledsen eller arg.. Sist hon klippte sonen hade hon gråtit för sonen ville snagga sidorna, då bölar man över att man klipper hans fina fina hår som han vill.. Löjligt! 5. När jag har svårt att koncentrera mig inför en orgasm så fantiserar jag om tjejer som blir dominerade, påsatta utan samtycke.. Våldtagna kanske också är ett mer korrekt ord, dock så lider hon inte länge för hon låter det ske tillslut ^^

  • Anonym (tragik)

    Att jag som 39-årig kille fortfarande aldrig har haft sex eller ett riktigt förhållande är inget som jag går runt och skryter med.

Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?