• Anonym (människa)

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    Min är att jag en gång hamnade i säng med min väninnas kille. Jag startar denna tråden bara för att kanske få lite tankar om/förklaringar till varför man ibland gör saker som är totalt emot ens värderingar, att man gör saker som är totalt fel men ändå gör dem. (att jag har gjort ett fruktansvärt misstag vet jag redan).

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-09 21:30
    Vilka livsöden det finns... ibland känner man ju sig helt ensam om att ha mindre roliga hemligheter. Tråkigt att tråden spårade ur där ett tag men det var väl tyvärr väntat...Tack alla som delar med sig.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-10 22:47
    Jag lämnar denna tråden nu. Tanken var att få lätta sitt hjärta, utan värderingar, inte att det skulle bli så OT.

  • Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?
  • Ely
    Anonym (norlie) skrev 2012-07-09 10:57:57 följande:
    Hej!
    Jag har också flyttat genom hela Sverige för min sambos skull.
    Vi försöker dock skaffa barn aktivt. Ibland kan jag också få panikkänslor över att jag bor här så långt borta från familj och vänner. Jag saknar dem så mycket!!
    Det är ju inte alls säkert du förstör din kropp och man kan ju fortsättningsvis om du vill flörta lite oskyldigt.
    Är rädd att jag som du ska få kalla fötter mitt i allt när jag blir gravid. Har inga bra tips men jag tror det är en period. När du har er bebis i famnen kommer du säkert känna annorlunda.

    Jag själv är helt besluten om att jag vill tillbaka hem om något år eller två så jag hoppas verkligen att jag kommer få med mig sambon och vår kommande bebis ner till Sverige igen. Mina vänner hemma har barn och jag vill dela tiden tillsammans med dem. Här känner jag mig så ensam och att jag inte passar in.

    Var i Sverige bor du? Jag bor högst upp i Norrland.  :/
    jag flyttade från södra sverige upp till kärleken.. längst upp i norrland...längtar hem ibland, min sambo vill bo här, hela livet..inboxa om du vill
  • Anonym (tjej)

    Jag och en tjejkompis hade varit ute på krogen.. Drog till en efterfest där min kompis hånglar med en skitsnygg kille. 
    Hon däcka i en säng inte långt efter varpå jag och den där killen har sex i samma(!!!) säng! INGEN vet de förutom han och jag! Hua... 

    Tänder på wet/kiss sex.. 

    Kan va rätt manipulativ när de behövs och de är nåt jag vill ha.

    Gillar att leka med tanken att ha sex med en tjej, blir väääldigt kåt av det! Men har faktiskt provat på riktigt 2ggr och jag gick därifrån ganska snabbt! Så de är enbart upphetsande i tanken, inte IRL.

    När jag jobbade med telefonförsäljning för fleeeera år sen visste jag inte riktigt vad jag skulle säga för att slippa jobba där... Så jag hittar på att min mamma nyligen dött och grät på riktigt... Fasst de inte va sant.. sen gick jag därifrån och kom aldrig tillbaka!!! (dock hade vi inte haft kontakt på flera år, allt som allt i 10år för hon knarkade). Så de va nästan samma sak för mig..         

  • Anonym

    Folk ser mig som den lite pryda tjejen. Men i smyg kontaktar jag män sen har vi gruppsex hemma hos mig. Ibland är det jag plus 4-5 män. Jag älskar uppmärksamheten och bjuder typ in killar jag tycker lite synd, typ killar jag tror är oskuld m.m. Det är så jävla skönt, men det är aldrig något jag skulle berätta för någon annan.

  • Anonym (Isch)

    Jag manipulerar min pojkvän MEN til lmitt försvar (men så säger väl alla manipulativa personer??) så manipulerar jag honom för hans egen skull.

    Eller det kanske inte är att manipulera?? Ni får avgöra själva.

    Tex kan jag säga att hans ex gör en viss sak för att hon sätter sig själv främst och jag anser verkligen att hon gör det, men vet inte om hon fattar det själv eller tror att hon gör det för barnets skull och så får jag honom att säga nej till henne vilket gör att han mår bättre för att han inte dansar efter henens pipa ÄVEN fast han får dåligt samvete för sitt barn. Men barnet mår också bättre av att han säger nej till vissa saker (anser iaf jag och soc) för barnet får kontiunitet istället för hattande fram och tillbaka. Barnet är knappt 2 år än.

    Jag har blivit sexuellt antastad av syrrans kille, men vågade inget säga för hon hade det så tufft då. jag var 14 och hade varit barnvakt och syrran kom hm tidigare än han och la sig och sov, sen vaknade jag av att han stod och smekte mina bröst. 

    Jag sa ja till frieriet från mina barns far för att jag inte visste hur jag skulle kunna säga nej utan att såra honom, jag var bara ute efter lite sex och tidsfördriv med honom och var inte riktigt 'klar' med det då han friade (efter 2 v typ!!!) och så tänkte jag att han kunde iaf ge mig det jag ville ha, barn, så jag sa ja , men han å sin sida gjorde slut med sin tjej för min skull. Jag var mer kär i tanken på familj än i honom.     
    Jag ångar dock inte att jag ändå fortsatte med honom eftersom jag har två fantastiska barn idag!              

          

          

  • Anonym

    1. Jag var ihop med mitt ex från att jag var 16 till 23. I början var jag så kär men de sista två åren längtade jag efter att träffa någon annan och klarade inte ens av att ha sex med min dåvarande kille eftersom jag inte hade några romantiska känslor för honom. Samtidigt kunde jag inte göra slut eftersom jag älskade honom som person så mycket och eftersom jag inte ville vara ensam. Jag tog den fega vägen och träffade en 11 år äldre älskare (som var gift och hade två barn) under 1,5 år. Direkt efter att jag hade haft sex med min älskare kunde jag ringa min dåvarande kille och träffa honom. Just då hade jag inget dåligt samvete. När jag tillsist samlade kraft och gjorde slut med min kille blev han så ledsen eftersom han ville leva resten av livet med mig. Idag sitter jag här med jätte dåligt samvete och önskar att jag kunde ha gjort slut direkt när min känslor försvann, på så sätt hade han sluppit slänga bort 2 år på en tjej som behandlade honom som skit och kanske hunnit träffa någon annan. Jag kommer alltid att älska den här killen (inte på ett romantiskt sätt) och jag hoppas verkligen att han ska träffa någon ny snart, jag skulle bli så genuint lycklig för hans skull. 

    2. Jag har haft bulimi i ca 5 år. Sedan jag träffade min nuvarande sambo har det dock blivit mycket bättre jag har gått upp 6 kg och spyr mer sällan, "bara" ca 2 gånger i veckan.

    3. Min nuvarande sambo och jag har lovat att vi inte har några hemligheter för varandra.  Men 9 dagar innan vi blev ihop så kysstes jag med en annan kille. Jag vågade/vågar aldrig berätta detta för honom eftersom jag vet att han aldrig skulle förlåta det. Ååå vilken ångest jag har över detta!

  • Anonym

    Just nu är min mörkaste hemlighet att jag inte är ett dugg kär i min kk. Jag bara låtsas att jag är det så att vi ska fortsätta att ha sex. Försöker övertala honom att avvakta med att lämna sin fru för jag vill absolut inte ha något förhållande.
    Just ja, min kk vet absolut inte om att jag knullade med hans äldsta son för tre år sedan.  

  • Anonym (hårfoten)

    Att jag rakar mina fötter.
    pinsamt men sant, inte ens min sambo vet.

  • Moderator

    Tråden har rensats. Enskilda ärenden ska inte diskuteras i tråden.

    Familjeliv gör inga anmälningar till polisen men samarbetar med polisen i de fall de hör av sig och begär uppgifter.
    /Moderator


    Vid eventuella frågor vänd dig till supporten: support@familjeliv.se
Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?