• Anonym

    Snart adoption. GRAVID!

    Hinner ni hämta barnet innan det bli uppenbart att du är gravid kan ni väl komma undan med det trots att ni egentligen inte får?

  • Anonym

    Kan du dölja graviditeten tills ni har ert adoptivbarn hos er?

  • Anonym

    Oj. Jag har tyvärr inga råd mer än att önska dig lycka till. Hur långt gången är du? Kan man inte spela lite dum tills efter ni hämtat dottern, att du inte visste ngt? Ett litet hoppan alltså?

  • Anonym
    Anonym (maja) skrev 2012-07-10 15:23:41 följande:
    Får jag vara så taskig att föreslå att ni låter adoptivbarnet gå till någon annan?
    Tänk om TS får missfall (hoppas inte!) och då står utan något barn och får ställa sig sist i adoptionskön?
  • Anonym

    En idé bara.. Om det kommer fram att du visste, säg att du började blöda och du trodde att du fick mf eftersom testen efter blev negativa? 

  • Anonym
    Anonym (maja) skrev 2012-07-10 15:23:41 följande:
    Får jag vara så taskig att föreslå att ni låter adoptivbarnet gå till någon annan?
    Men det är ju också deras barn, de har längtat och väntat och drömt om just detta barn.  Klart de ska ha båda barnen!

    TS: grattis!
  • Anonym

    Om det inte finns på kartan att du kan bli gravid på naturlig väg, så kan det ju gå långt innan du upptäcker det....tills i september kanske?

  • Anonym

    Vet ni som rekommenderar TS att dölja graviditeten vad ni pratar om, egentligen? Och varför man bör se till att inte vara gravid när man adopterar. Det barn som de ska adoptera, har kanske genomgått ett antal separationer från anknytningsföräldrar (inte ovanligt att barnen har skilts från sin biologiska mamma, för att vara i ett barnhem eller hos en fosterfamilj, och sedan flytta med adoptivföräldrarna). Det tar TID och kräver uppmärksamhet att få till anknytningen. Och alltså är det inte rättvist mot barnet att mamman redan börjar vända sig inåt, gå in i graviditeten, förbereda sig för det barnet... Jag förstår att det är jättejobbigt, för det barnet som väntar på er i Thailand är ju ERT barn! Liksom barnet i magen. Men helt klart är att reglerna fnns av en anledning, och ert adoptivbarn bör få, och förtjänar att få, föräldrarnas fulla uppmärksamhet. Inte få anknytningen störd av ett bebissyskon...

  • Anonym

    Om du är konstaterat infertil borde du inte få någon form av reprimand för att ni inte skyddat er, om det skulle bli så att ni blir påkomna.

Svar på tråden Snart adoption. GRAVID!