• Anonym (OOPS!)

    Snart adoption. GRAVID!

    Under 2004 - 2008 försökte jag och min skaffa barn. Vi gick igenom ALLT. Med allt menar jag allt. Inget fungerade. Inte ett enda plus! Vi fick reda på att jag var infertil och skulle aldrig kunna bli gravid. En jävligt stor sorg.... Men, vi bestämde oss för adoption och har stått i kö sedan 2009.

    För en månad sedan fick vi vårat samtal. En liten flicka på 13 månader finns i Thailand som vi har blivit matchade med. Resan ska bli av i augusti.

    Jag är 38 år. Har inte haft mens på två år och faktiskt fått sagt till mig att jag är infertil. Därför har vi inte skyddat oss under dessa år (som man ska om man adopterar) Senaste veckorna har jag mått illa, kräkts och haft alla möjliga jobbiga symptom. Har inte haft EN enda tanke på att jag kunde vara gravid. Det har inte funnits i hjärnan liksom.

    Igår gick jag till VC för att kolla upp vad det är med mig. Har alltid haft problem med väldigt lågt blodtryck och tänkte att det var det som spökade.

    "Kan du vara gravid?" frågade sköterskan. Jag skrattade och sa att det inte var möjligt. Men hon övertalade mig att göra ett test. Och jag plussade. Kom i någon slags chock. Bröt ihop och gick hem till min man och berättade.

    Och nu sitter vi här. Vad i helevete ska vi göra?

    Det känns HELT uteslutet att inte åka och hämta vårat barn i Thailand. Och det känns HELT uteslutet att ta bort detta barn.

    Jag vågar inte ringa ngn och berätta. HJÄLP!

  • Svar på tråden Snart adoption. GRAVID!
  • Kpax

    Åh, det här är så himla spännande!
    Synd att du inte vill lämna ut bloggen (men jag förstår dig), jag hade gärna läst den.
    Lycka till med allt!

  • Anonym (död tråd?)

    Är det någon av dem som skrivitde senaste inläggen, som sett att den här tråden startades i somras och att den inte varit aktiv sedan typ augusti. Vet inte när ts skrev senast, men inte senare än augusti iaf....

    Ts - om du ser detta kan du väl uppdatera hur det gått.

  • Anonym (OOPS!)

    Allt har gått bra och alla mår bra! Vår lilla tös är fantastisk och jag mår bra i graviditeten.

    Inga problem har uppstått med byrokratin eller så heller =)

Svar på tråden Snart adoption. GRAVID!