Forum Barns utveckling - Förälder
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Nån mer med barn som inte vill stå på benen?

  Mån 23 jan 2006 12:01 Läst 4227 gånger Totalt 26 svar
  Visar endast inlägg av annie80 - Visa alla inlägg
  annie8­0
  Återställ
  Mån 23 jan 2006 12:01

  Hej! Min flicka är 9 månader och vill inte stå på sina ben, bara viker dem under sig. Vet inte (förutom gåstol) hur jag ska få henne att använda benen mer.
  Fick nästan en utskällning av min bvc sköterska för att hon viker benen under sig.

  Nu är jag nästan desperat på tips hur jag ska göra. Vill ju att det ska ha blivit bättre till nästa gång jag ska ner till bvc.

 • annie8­0
  Återställ
  Mån 23 jan 2006 12:10 #5

  suzolina: nej, hon kryper inte. Min tös verkar vara sen med det mesta: lyfta på huvudet, få tänder (inga än så länge), krypa, stå på benen. Men hon pratar massor, äter bra och mår allmänt bra.

  Fick även kritik fårn bvc varför jag inte gjorde egen barnmat. Känns som om man är usel som mamma som bara får kritik och utskällningar var varannan gång man är där. Nästan så man fasar för att gå dit och på kontroller...

 • annie8­0
  Återställ
  Mån 23 jan 2006 15:39 #11

  Tack för alla uppmuntrande svar. Ibland känns det som om min tös är den enda om inte kryper eller nåt. alla andras barn verkar så tidiga och duktiga med allt.

 • annie8­0
  Återställ
  Mån 23 jan 2006 15:53 #13

  amoerlla: jag tycker oxå det är synd att inte fler med "sena" barn ger sig till känna. Nästan så man tror att dem skäms för sina barn. Jag är mest orolig så inte det är nåt fel på henne. Skäms absolut inte för min dotter. Är jättestolt för allt hon kan. Dricka själv, säga titta, visa var lampan är och säga dä-dä, mm. mm.

  Men ibland behöver man känna att man inte är den enda med en 9 månaders tjej som inte kryper eller inte har några tänder. känns genast bättre....

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll