• Froststar

    Kan jag anmäla honom för våldtäkt?

    Anonym skrev 2012-07-13 18:33:27 följande:
    Men din kille ville ju bara ge dig din idiotiska fjortisfanatsi, ETT MISSFÖRSTÅND! Ska du sätta honom i polisregistret för det? Gör slut istället.
    Finns inget mer att säga, kanske då att TS får också prata med någon terapeut eller liknande för att slippa må så dåligt. Sedan, TS, du kanske ska tänka igenom vad och hur du berättar för människor för att slippa förstöra både ditt och andras liv.
  • Froststar
    Lavish skrev 2012-07-13 19:59:34 följande:
    Nej, jag har massor med sexfantasier jag absolut inte vill uppleva och tror snarare att det är det vanliga.

    Många kvinnor fantiserar om våldtäkt så då kan väl män bara gå och våldta kvinnor på gatorna och hävda att de trodde att kvinnan ville bli våldtagen?
    Och det är just samma sak eller hur? Att bara våldta någon på gatan. Enligt ditt resonemang kan man också "nästan strypa" folk för en del drömmer om strypsex. Samt slå folk på gatan, kissa och bajsa på dem för att vissa har S/M och annat de skulle vilja prova på. Jag tror nog att du får jämföra lite bättre istället för att blanda äpplen och meloner.
  • Froststar
    Barbamamah skrev 2012-07-13 21:12:15 följande:
    Men hur kan man misstolka ett nej, gråt och knuffar??? Vad skulle hon gjort istället?? Stått på huvudet, iklädd i rosa tajts och viftat en banderoll med texten "Jag är en kallrökt skinka!" med den vänstra foten?? Seriöst, det finns ju inte så många andra sätt att säga nej på om man inte tidigare gemensamt kommit överens om att någonting (vilket ts och sambon inte gjort). Har en kvinna med våldtäktsfantasier inte längre rätten till sin egen kropp??
    Tror nog att man kan misstolka signalerna just när det handlar om våldtäktsfantasier. Om hon skulle se ut att njuta så är det väl inte riktigt "våldtäkt" tänkte han väl. Han ville ge henne fantasin och är kanske inte van vid liknande lekar. Då vet man inte om stoppsignaler och sådant ju. Skulle kunna tänka mig att han trodde att det där ingick i "leken" och inte tog det på allvar. Just våldtäktslek är nog lite speciell för det handlar ju om just "våld" kontra "rädsla".
  • Froststar
    Har du svårt på att skilja på saker och ting i vanliga fall eller är det bara idag som du har otur?
  • Froststar
    Anonym skrev 2012-07-13 21:48:48 följande:
    Som nån som sysslar med rapeplay och hårt sex så säger jag helt klart ANMÄL. Det han gjorde var våldtäkt då ni inte kommit överens om något, det fanns inte samtycke.
    Men det är just däri skillnaden ligger tycker jag. Om man sysslar med det, då vet man hur man ska göra. Sysslar man inte med sådant i vanliga fall, tja, då kan det bli så in i helvetes misslyckat, som i TS fall.
  • Froststar
    Iam skrev 2012-07-13 22:03:57 följande:
    Jag skulle vilja ställa samma fråga till dig. 
    Det handlar inte om främlingar på gatan här samt klädsel, utmanande beteende eller liknande. Det är inte det vi diskuterar, det är inte det TS handlar om, så du är nog i fel tråd om du vill diskutera gatuvåldtäkter, våldtäkt på krogen, rohypnol i drinkar eller annat liknande. Så ja, jag förmodade att du bara hade otur när du tänkte men det verkar inte som att du överhuvudtaget gjordet det. Tänkte, alltså.
  • Froststar
    Iam skrev 2012-07-13 22:13:54 följande:
    Ovan är citerat dig, där du klart uttrycker att TS förstör sin pojkväns liv. 
    Eller, om man så vill, våldtäktsmannens liv.
    Om hon berättar vad hon känner och vad hon upplever har hänt.
    Dvs du förringar en tjej som blivit våldtagen och hävdar förmildrande omständigheter pga vad hon tidigare sagt om fantasier. 

    Så nej... Det är nog inte jag som inte tänker. 
    Jag anklagar inte en våldtagen kvinna för att förstöra våltäktsmannens liv. 
    Du kanske ska tänka lite på hur du uttrycker dig, för en våldtäkt är en våldtäkt oavsett vem som gör det, eller varför. 
    Och ja att jämföra våldtäkt med våldtäkt är att hålla sig till diskussionen. 
    Du förringar en våldtäkt och då frågar jag dig om det vore ok att förringa dig om du blev våldtagen? 

    Så.. tänk själv. 

     
    Visst är det förjävligt det som hänt. Men... du kan fortfarande inte jämföra det med våldtäkter ute på stan, inte ens med våldtäkter i förhållanden. Vad finns där för anledning till att berätta sin (sjuka) fantasi för sin pojkvän om inte man vill att han "överraskar" en? Det var säkert så han också tolkade det, sedan att det blev helt fel är en annan femma. Jag förringar ingenting, däremot i just det här fallet är det bara att inse, det hade inte hänt om TS inte kommit med sin fantasi. Vad skulle det finnas för anledning att berätta något sådant om inte man hoppas lite innerst inne att pojkvännen kanske hjälper en att leva ut fantasin? Sedan att hon inte längre tyckte att det var spännande när det väl hände kan jag förstå.

    Hade TS pojkvän gjort något sådant här utan att hon berättat om sina fantasier så hade jag inte tvekat en sekund att råda till att anmäla och lämna. Men... det är inte riktigt samma sak.
  • Froststar
    Naniismamma skrev 2012-07-14 20:40:34 följande:
    Jag har också den fantasin och jag har berättat den för min kille, och jag vill inte att han säger *älskling om 10 minuter kommer jag in och våldtar dig så du är beredd* för då är de ingen våldtäkt enligt mig då ligger jag där o är förberedd o bara blir fasthållen å stönar ändå???? har man en sån våldtäktsfantasi så brukar dom flesta föreställa sig en verklig våldtäkt där man gör motstånd o killen gör tillbaka. sen när man berättar en sådan fantasi för killen borde man vara mer specifik *jag vill ha ett kodord som betyder sluta och vi bestämmer det nu så att vi vet det när det väl skulle hända* för i en våldtäkt skriker man alltid sluta osv osv och killen kan tro att det ingår i ens fantasi eftersom det är så en våldtäkt genomförs oftast. har jag berättat en fantasi o bara sagt *min fantasi är att bli våldtagen* o killen kommer senare på kvällen när jag sover o våldtar mig, och jag ångrar det osv så skulle jag aldrig anmäla honom. för att han ville uppfylla min fantasi för att han älskar mig och ville ge mig de jag sagt att jag velat uppleva. du kanske borde sitta ner och prata allvar med honom o samt komma överens om ifall något sådant här ska hända utan att du vet om det i förväg så kanske ni ska komma på ett kodord, som typ *annanas* haha nä men något.. för han ville ge dig din fantasi o då blir han anmäld för det för att du inte varit specifik nog i vad du vill ha för upplevelse med våldtäkten.

    Håller helt med, det ær dærfør jag tycker att nær man berættar om just det att man fantiserar om våldtækt kan det bli så fel som i TS fall. Som du skriver, vad skulle det vara før "våldtækt" om man blir upplyst om det 10 min innan?
  • Froststar
    Anonym (Fantasier) skrev 2012-07-14 21:51:20 följande:
    Ni som säger att hon bad om det genom att säga sin fantasi. Är det ok att göra ett sånt misstag för att dom är ihop? Om en vän får höra om fantasin då? Var går gränsen?

    Frågan ær då, ær det en væn som man ligger med? Før om svaret ær ja så kan samma misstag ha hænt med en væn. Men om det inte ær någon som man ligger med så skulle det vara vældigt mærkligt att vænnen skulle vilja uppfylla ens sexfantasier, vare sig det handlar om att bli tillfredsstælld med en dildo eller vilja uppleva en våldtækt. Jag brukar inte ligga med mina vænner men det kanske ær bara jag det?
  • Froststar
    Anonym skrev 2012-07-14 23:23:25 följande:
    TS ville inte bli upplyst tio minuter innan eftersom hon inte ville bli utsatt för en våldtäkt, spelad eller ej!!! hur svårt är det att förstå egentligen?!!

    Svårt, eftersom om jag berættar om vad jag fantiserar om så hoppas jag på att min sambo nappar. Svårt, eftersom jag inte vet hur deras samtal såg ut nær hon berættade (kroppspråk, antydningar, mimik, under vilka førhållanden, varfør, etc). Troligtvis lika svårt før killen før om han inte har erfarenhet av sådana lekar så vet han nog inte hur det ska gå till. Allt ær inte svart-vit æven om du och många andra vill få det till att vara det. I så fall skulle jag kunna påstå att man ær sjuk i huvudet om man fantiserar om att bli våldtagen, om jag nu skulle utgå ifrån mig sjælv. Men det gør jag inte før jag har førmågan att førstå att alla behøver inte varaMlikadana som jag. Det betyder samtidigt att jag kan se hur ett sådant misstag faktiskt kan hænda och førlorar inte all førnuft och tankeførmåga bara før att något ær hemskt.
  • Froststar
    white trash mia skrev 2012-07-14 23:41:22 följande:
    Jag jobbar inom vården och har haft många kunder som har sagt "jag vill inte leva, kan inte du skjuta mig?" Är det okej om jag gör det på riktigt? De sa ju att de ville bli skjutna så hur ska jag veta om de ville det på riktigt? Var går gränsen? Är det okej att göra vad som helst om någon asäger att de "vill"?

    Dødshjælp ær olaglig, det vet dina kunder också. Sexlekar, æven avancerade sådana ær inte det, det vet nog de flesta vuxna mænniskor.
  • Froststar
    Anonym (Fantasier) skrev 2012-07-15 00:27:08 följande:
    Så är det någon man i vanliga fall ligger med är det helt okej att personen tar det som att det är okej att våldta sin partner eller vän om man delat med sig av en fantasi? Men om man i vanliga fall inte har sex får det räknas som en våldtäkt?

    Det dær ær din tolkning, har inget med det jag menade att gøra. Jag førstår inte hur du kan gøra en sådan jæmførelse (med en væn).
  • Froststar
    Anonym skrev 2012-07-15 10:53:23 följande:
    Men våldtäkt är väl också olagligt? TS hade ju berättat att det "självklart bara var en fantasi". Hon skrek och försökte ta sig loss. Det han har gjort är inte en sexlek, det är en våldtäkt. Vid en sexlek ska det vara mycket tydligt att det sker på bådas villkor. För honom var det säkert en lek, det brukar det nog vara för de flesta våldtäktssmän. Men TS var inte alls med på "leken".

    Så nu væljer du att sætta våldtæktsmanstæmpel på honom. Det jag finner mærkligt i så fall ær att de har varit ihop ett bra tag men helt pløtsligt, utan att han tidigare visat sådana tendenser ger han sig på och våldtar sin flickvæn? Och det efter att hon berættat om sin fantasi?
Svar på tråden Kan jag anmäla honom för våldtäkt?