Inlägg från: Anonym (Fantasier) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fantasier)

    Kan jag anmäla honom för våldtäkt?

    CDSJGRD GGEHCS IAGOTSE skrev 2012-07-13 19:38:30 följande:
    Spelad våldtäkt är inte samma sak som att man vill bli våldtagen på riktigt. Mycket stor skillnad där faktiskt.
    sporadiskatankar.blogspot.com -- Uppdaterad 8 maj.

    Att prata om fantasier är inte samma sak som att vilja bli utsatt för det. En fantasi om våldtäkt innebär inte att man vill bli våldtagen. Alla sexlekar bör diskuteras innan så att man vet vad som gäller. Och det är just vad det är, lekar.
  • Anonym (Fantasier)
    CDSJGRD GGEHCS IAGOTSE skrev 2012-07-13 19:50:39 följande:
    Ja, jag håller helt med.
    sporadiskatankar.blogspot.com -- Uppdaterad 8 maj.

    Oj såg just att jag råkade quota ditt inlägg :) var meningen att svara på samma som dig.
  • Anonym (Fantasier)
    UmmHamza skrev 2012-07-13 19:57:54 följande:
    I så fall så kan det verkligen missuppfattas, har man sexfantasier så brukar man vilja uppleva dem? Han gjorde det för att han trodde hon ville, inte för att våldta henne så. De borde prata om det, kanske med en familjerådgivare eller liknande. Men inte anmäla.

    Har många fantasier jag inte vill uppleva. Och det jag vill pröva diskuterar jag med min kille. Som att bli strypt t.ex. Det betyder inte att han får ta stryptag på mig hur som helst, inte heller trycka för hårt. Man ser självklart till att det räcker med att göra något för att han ska sluta, eller att man säger sluta. Tycker det är läskigt att ts kille inte förstod vad som egentligen pågick.
  • Anonym (Fantasier)
    Mörksuggan skrev 2012-07-13 20:22:06 följande:
    håller med. och killens beteende efteråt gör att jag tror mer på att han använde sin vetskap om hennes fantasi till att själv leva ut sin lust att förgripa sig på någon. Han verkar ju inte speciellt brydd över att att han precis stuckit en stor kniv i ts själ och sjävkänsla. Hade jag vetat att jag gjort något sådant mot min sambo hade jag för det första inte gått till jobbet den dagen utan stannat hemma och försökt reda ut situationen och för det andra inte försökt släta över det hela med att man bara trodde att det var en lek....
    Man ska inte tro på allt som är sant...

    Mm verkligen. Är det hela ett stort missförstånd borde man väl bli ganska upprörd över vad man gjort mot sin partner.
  • Anonym (Fantasier)
    Froststar skrev 2012-07-13 21:44:48 följande:
    Finns inget mer att säga, kanske då att TS får också prata med någon terapeut eller liknande för att slippa må så dåligt. Sedan, TS, du kanske ska tänka igenom vad och hur du berättar för människor för att slippa förstöra både ditt och andras liv.

    Förstöra andras liv? Genom att prata fantasier med sin pojkvän som sen genomför en våldtäkt och skyller på fantasin? Jag hoppas jag tolkar dig fel.
  • Anonym (Fantasier)

    Klart man ska kunna dela med sig av fantasier oavsett. Steget från fantasi och lek kan vara stort. Det är inget man bara gör! Fy va hemskt många resonerar :( så bara för att ts hade fantasin, och även om ts sa att det såklart bara var en fantasi, så ger det killen rätt att "uppfylla fantasin"? Och det blev bara ett missförstånd? Och stackars killen som missförstod? Känns som samma resonemang att om man klär sig fel så får man skylla sig själv om man blir våldtagen. Eller som de senaste fallen där våldtäktsmännen får ett stort stöd och offren blir hatade på nätet. För det är ju så fina killar som aldrig skulle göra sånt. Vet en bekant som antagligen skulle bli väldigt upprörd över den här tråden. Hon blev våldtagen i sitt förhållande. Hon sa nej, men tillslut bara låg och grät tills han var klar. Något killen bortförklarade på något sätt. Och det hände igen..och igen. Killen blev expert på att manipulera och började med det långt innan våldtäkterna. Ts skrev dessutom nånstans att de inte ens pratade om fantasin i samband med våldtäkten.

  • Anonym (Fantasier)

    Ni som säger att hon bad om det genom att säga sin fantasi. Är det ok att göra ett sånt misstag för att dom är ihop? Om en vän får höra om fantasin då? Var går gränsen?

  • Anonym (Fantasier)
    Anonym skrev 2012-07-14 21:56:50 följande:
    När det gäller sexuella fantasier så är det nog (såvida man inte är med i någon swingersklubb eller liknande) vanligast att man berättar för den man har ett förhållande med och att det är med den personen man vill utföra det hela med. Det inser de flesta, både den som berättar och den som lyssnar.



    Jo men undrar varför det är ett okej misstag bara för att man är ihop?
  • Anonym (Fantasier)
    Froststar skrev 2012-07-14 23:29:39 följande:
    Frågan ær då, ær det en væn som man ligger med? Før om svaret ær ja så kan samma misstag ha hænt med en væn. Men om det inte ær någon som man ligger med så skulle det vara vældigt mærkligt att vænnen skulle vilja uppfylla ens sexfantasier, vare sig det handlar om att bli tillfredsstælld med en dildo eller vilja uppleva en våldtækt. Jag brukar inte ligga med mina vænner men det kanske ær bara jag det?

    Så är det någon man i vanliga fall ligger med är det helt okej att personen tar det som att det är okej att våldta sin partner eller vän om man delat med sig av en fantasi? Men om man i vanliga fall inte har sex får det räknas som en våldtäkt?
  • Anonym (Fantasier)
    Anonym skrev 2012-07-14 23:32:58 följande:
    Nej men jag tror inte en anmälan är någon lösning, den här situationen är inte svartvit på samma sätt som en överfallsvåldtäkt eller en våldtäkt på en fest just därför att uppsåten kan vara helt olika (jag säger kan, för vi vet inte).

    Kanske inte, det är helt upp till ts. Men det kan även handla om att killen medvetet våldtog ts. För som jag fattat det från ts så var det inte i samband med att dom pratade om den fantasin våldtäkten ägde rum.
  • Anonym (Fantasier)
    Froststar skrev 2012-07-15 12:29:26 följande:
    Det dær ær din tolkning, har inget med det jag menade att gøra. Jag førstår inte hur du kan gøra en sådan jæmførelse (med en væn).

    Det är utifrån min fråga du svarade på jag resonerar utifrån. Att det låter som att det är okej att misstaget hände för att ts är ihop med våldtäktsmannen.
  • Anonym (Fantasier)
    ftp skrev 2012-07-15 18:07:33 följande:
    Så som jag ser det så är det just såna förberedelser som motverkar syftet.   Det blir inte mycket till en "våldtäkt" om man har i förväg styckat ämnet i atomer och vet exakt vad och när saker och ting ska hända.  

    Men det är inte meningen att det ska vara en våldtäkt. Det är meningen att det är en lek. Hur långt man vill ta den leken är upp till var och en. Ska det vara ett överraskningsmoment kommer man överens om det och bestämmer hur det ska gå till. Bestämma ord för att avbryta leken. För det ska vara en lek, inte en äkta våldtäkt.
  • Anonym (Fantasier)
    Anonym (ojoj) skrev 2012-07-15 21:19:54 följande:
    Ett tänbart scenario kan vara att TS sagt ungefär så här: "Jag fantiserar om att bli våldtagen, men absolut inte i verkligheten". TS man har då tolkat "i verkligheten" som en överfallsvåldtäkt ute på stan men trott att hon säkert skulle uppskatta en låtsasvåldtäkt inom hemmets väggar.   TS man må ha stora brister i sin lyhördhet då han inte har fattat hennes signaler när han väl bånkade på, men det finns många     människor som brister just här, inte bara i sexuella situationer.     

    Om det handlar om det är det ingen man jag skulle stanna med i alla fall. Min kille är inte snabb i tankarna alla gånger, men han märker direkt skillnaden när det är lek och allvar. Inte i samma situation som ts men ändå. Oroväckande om ts kille inte fattade att ts inte ville.
  • Anonym (Fantasier)
    Truth skrev 2012-07-15 21:15:04 följande:
    Shit alltså, man blir mörkrädd i denna tråd.  

    Ja verkligen.
  • Anonym (Fantasier)
    kittah skrev 2012-07-16 17:41:19 följande:
    Sätter man det i rätt sammanhang att killen tar sina egna pengar och spontant köper in en grej tjejen har drömt om men aldrig vågat så absolut är det en fin gest från han.

    Men jämförelsen blir väl bättre när det gäller hennes pengar och hennes kropp.
Svar på tråden Kan jag anmäla honom för våldtäkt?