• MrsBond

    Missfall eller fortfarande gravid???

    Hej! Jag fick ett svagt plus på BIM-dagen och ett ännu lite starkare morgonen efter, ett par timmar senare började jag blöda och fick kraftig mensvärk som jag brukar få vid mens. Okej alltså.. Nu är jag ännu mer förvirrad. Det är 3:dje dagen som jag blöder nu.. Börjar dock avta nu. På jobbet kände jag mig jätte yr, har känt mig yr sedan en vecka tillbaka dock. SSK på jobbet tog ett blodtryck och det var klart förhöjt så jag åkte in till Gyn i Borås. Jag tog ett digitalt CB innan jag åkte bara för att förvissa mig om att jag inte var gravid längre.. Då visar testet till min stora förvåning "GRAVID 1-2 v"??? På Gyn gjorde de ett ultraljud och hon sa att det inte fanns några tecken på graviditet. Precis innan jag gick in så kissade jag massor då jag druckit en massa på vägen dit. Hon ville att jag skulle lämna urinprov så att dom kunde göra ett gravtest.. Fick klämma fram några droppar nästan genomskinligt urin. Testet visade negativt och jag blev idiotförklarad. Läkaren skrattade och sa att jag aldrig varit gravid och att jag bara har vanlig mens. Jag förklarade att jag tagit 3 CB tester och plussat i 3 dagar i rad + att jag gjorde det digitala 1 timma innan jag kom dit. Nej det måste vara fel på testet jag litar på vårt test då det är superkänsligt, sa hon. Får man behandla folk så? Usch! Vad tror ni, kan testerna visa fel? Kanske jag fortfarande har nåt där inne men att det är för smått för att synas? Vet inte vad jag ska tro.

  • Svar på tråden Missfall eller fortfarande gravid???
  • MrsBond
    EmeliF skrev 2012-07-21 11:29:27 följande:
    Jag hade likadant för några veckor sen. Fick plus på två gravtest vid BIM men två dagar senare började jag blöda. Blödde ca tre-fyra dagar och jag gjorde ett till test efter en vecka, vilket visade negativt. Fick ÄL två veckor efter första blödningsdagen.

    Okej.. Antar att det bara att vänta nån vecka och sen testa igen. Men att bli behandlad på det viset! En läkare som står och hånler och säger att man aldrig ens varit grav Att man måste gjort testet fel. När man är ledsen och orolig för att man tror sig fått ett missfall. Inkompetent bemötande!
  • MrsBond

    Uppdatering... Nu har det gått en vecka sedan jag började blöda. Testerna jag gjorde runt BIM var ju väldigt svaga. Nu har jag tagit ett vanligt CB test och ett digitalt imorse som visar ett superstarkt plus och ett gravid 2-3 v på det digitala! Jag har fått ökade gravsymptom den senaste veckan så som illamående, yrsel och bröst som bränner och gör fruktansvärt ont. Så jag börjar tro att jag haft en genombrottsblödning istället för missfall. Ska kontakta Mvc på måndag ...

  • MrsBond

    Tack.. Jag ska ringa Mvc på måndag och boka tid. Nej hon såg inga tecken på graviditet som hon sa, läkaren, när Hon gjorde ett vul. Men hon vispade runt rätt snabbt med staven där inne och dessutom så blödde jag fortfarande. Ja vi får se nästa vecka om det blir ytterligare ett vul. Håller lilla tummen för att det är en Bebbe kvar där inne.

  • MrsBond

    Jaha där ser man.. Asså jag blir så förbannad på hur man blir behandlad! Var det en liten utländsk kvinna du hade som läkare? Jag funderar fortfarande på vad jag ska göra åt det, göra en anmälan eller bara tala om för dom att dom gjort fel. Ringde Mvc idag, bor i herrljunga, men dom kunde inte göra något ultraljud eller blodprov här så jag blev hänvisad tillbaka till Borås.. Oh joy! Har verkligen ingen lust att gå tillbaka dit. Jag är i v. 5+6 idag om jag nu är normalt gravid. Jag vill bara få bekräftat att jag är gravid och att allt ser normalt ut, Nu! Fy för denna väntan.

  • MrsBond

    Jag hade fått ett missfall.. Konstaterades på Sahlgrenska då mina hcg värden sjönk. Nu har jag gjort ett nytt försök och misstänker att jag är gravid igen. Ska testa imorgon ;0) Så nu håller jag tummarna att det går vägen denna gången.

Svar på tråden Missfall eller fortfarande gravid???