• Anonym (l)

    TJEJER!! Vet ni egentligen vad era killar håller på med!!!????

    Hej alla!

    Jag har tappat tron på mänsligheten nästan och inser väl att det är bara att face the fact!!

    I lördags blev jag medlem på en sida som heter "victoriaMilan".
    För er som inte vet vad detta är, så är det en sida där gifta eller upptagna män/kvinnor söker andra att ha vid sidan av...

    Varför jag blev medlem? Jag har inte fått sex av min man på 16 månader och ingen närhet eller nåt.
    Han har gett mig tillåtelse att vara med andra, även om han inte gillar det.
    Däremot vet jag inte om jag skulle vara med någon, men det är trevligt att få uppmärksamhet av andra.

    Jag måste ändå säga att jag blir chockad av det som händer på den sidan.... det är sjukt. Så sjukt att jag funderar på att gå ur... anledningen till att jag stannar kvar är för att jag har hittat några få där som känns som enbart bra vänner och vi pratar om allt, utan sex.... det är härligt att prata med andra i samma situation.

    Jag får så mycket meddelanden av killar/män så jag har varit tvungen att bara låta mina favoriter se när jag är online.
    Detta är killar/män som är som vem som helst. Ingen av deras tjejer/fruar vet om att dom är medlem där.
    Det smygs och tisslas, erbjuds sex och gud vet allt.
    Många har affärer vid sidan om.

    Jag har sett bilder av många av killarna (alla är anonyma först, men man ber om nyckel för att få se kort), det är unga snygga killar, unga vanliga killar, affärsmän, äldre män.....you name it.

    Jag kan lova er att INGEN av er går säker......

    Vissa killar vill verkligen träffas för att ha sex, medan andra mest kollar runt och vissa är heta på att få igång sexiga konversationer.
    Vissa är livrädda för att deras tjejer ska komma på dom, men många sitter på jobbet och pratar...

    Herregud....vad säger man... 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-08-04 13:44
    Självklart är kvinnor lika otrogna som män, men eftersom jag inte ser detta på sidan så kan jag inte uttala mig om just det... men givetvis är det så.

    Jag vet också att folk är otrogna på krogen, men det är väl ändå lite värre att söka det via nätet, där man kanske varit medlem länge, att man aktivt söker...

    Jag ursäktar inte att jag är med på sidan, jag är mest med för att prata med andra i samma situation. Jag är inte ute efter att vara otrogen.

    Visst finns det även personer som tillåter sin partner att vara medlem, men tyvärr tror jag inte det är så vanligt.

  • Svar på tråden TJEJER!! Vet ni egentligen vad era killar håller på med!!!????
  • c89

    Jag känner mig ändå rätt säker faktiskt Cool
    Min sambo jobbar på min styvfars företag och jag hämtar honom därifrån nästan varje dag och han pussar mig alltid hejdå på morgonen när han åker dit. Skulle han missa ens en halvtimme på jobbet så skulle jag få veta det eftersom att min styvfar säger allt till min mamma och att min mamma är så nyfiken och frågar mig om allt.

    Min sambo är aldrig ute och festar utan han har sina hobbys hemma, sitter och spelar TV-spel online med sina kompisar och sådär. Jag är också mest hemma, när jag väl är iväg så blir det väl några få timmar hos en kompis, jag har alltid bilen eftersom att sambon inte har körkort än, men håller på att ta. Han äger ingen cykel heller för den delen och han skulle även således aldrig hinna ta bussen till någon tjej och sedan hinna komma hem innan jag gör det. 
    Dessutom har jag fri tillgång till hans dator och han har aldrig något att dölja, så, jag känner mig rätt säker trots allt, men det är verkligen vidrigt hur många i ett förhållande beter sig. Vill man ligga runt så är det väl fritt fram att vara singel?! 

  • Nice Girl Wrong Place
    Anonym (l) skrev 2012-08-03 23:18:56 följande:
    mmm...nä, har aldrig sagt att jag gör rätt. Har heller inte tänkt att vara otrogen, utan bara prata med folk... men känner mig lite obekväm där och funderar på att gå ur.

    Självklart vet jag också att många är otrogna ute, men för mig känns det värre att så många letar efter otrohet på det här sättet.
    Men visst, det kanske inte är nåt att bry sig om. 
    Nej det är ju inget du kan påverka.
    Jag tror att otrohet är vanligare än man tror och internet har sannerligen gjort det enklare att vara otrogen.
    'Come to the edge', He said. They said, 'We are afraid'. 'Come to the edge' He said. They came, He pushed them...and they flew.
  • Sunshine808
    Anonym (l) skrev 2012-08-03 23:28:38 följande:
    perfekt då att sexchatta med andra tjejer...
    Han skulle aldrig göra det, vi bor i en 1,5:a och jag ser vad han gör hela tiden förutom när jag är på toaletten.

    Att han har svårt med kvinnlig kontakt gäller också på chatt, han har aldrig frivilligt pratat med en tjej, om det inte är hans mamma,min mamma eller jag.
  • storstrumpan
    Anonym (l) skrev 2012-08-03 23:03:26 följande:

    Vissa killar vill verkligen träffas för att ha sex, medan andra mest kollar runt och vissa är heta på att få igång sexiga konversationer.
    Vissa är livrädda för att deras tjejer ska komma på dom, men många sitter på jobbet och pratar...

    Och vad får dig att tro att det bara är killarna/männen på denna otrohetssajt som verkligen vill träffas för att ha sex etc. Jag är helt säker på att de flesta tjejerna/kvinnorna där är precis likadana...

    Så alla män därute - känn er inte säkra på era fruar/sambor/flickvänner!   
  • StarStruck

    Haha, ja, oj nu blev jag osäker :O not... Men jag sätter in en GPS i nacken på han och har förhör varje kväll när han kommer hem, säkrast så!!

  • SubjektetPerspektivet

    Varför vet inte män vad kvinnor gör? Varför vet inte kvinnor vad män gör?

    Därför att man inte accepterar, förstår, och respekterar den andre som en egen individ, men rätt till varje
    tanke och varje känsla som den i sitt liv får. Därför att en annans upplevelse, drömmar, fantasier eller spontana val i en situation... inte bara är något man glädjs för vad det ger den andra, i dennes liv.

    Kärlek är att ge, ändå så fokuserar alla på allt dom ska ha, ta och få av den andra.

    Jag ger min kvinna frihet, istället för att ta och kräva att hon endast ska attraheras, tända på och ligga med mig....få ligga med vem hon vill, när hon vill.

    Jag ger henne rätt till SIN sexuella fullständiga identitet....

    Hon behöver aldrig ljuga, eller känna sig skyldig till att ha gjort något som hon ska vara rädd för att jag ska få veta. Ville hon så ville jag....

    Jag är medlem på den sidan, tjejen som sitter bredvid mig vet om att  jag är det. Hon vet om att jag tänder på t.ex sex med andra som ser ut på helt andra sätt än henne, som en stor, riktigt stor negress, som en liten nätt blondin, som en 65+ kvinna och att det inte är för att jag önskar att hon vore äldre, svart och stor och liten blond istället....

    Såg en bild på hennes väninna på facebook nyss, och sa till henne att hennes vän såg jag som ett sexobjekt jag skulle vilja spruta ner ansiktet på :) Det var det jag tänkte när jag såg henne, och varför säga något mindre än sant för att hon skulle veta att jag inte var ärlig om jag sa att hon inte tände mig som sexobjekt?

    Vad hade er man sagt till er?

    Varför ljuger du för människor, för att du inte blir accepterad för sanningen? Du ljuger när du är rädd att dömas för det som är verkligt?

    Mitt ex fick dock aldrig veta sanningen, hon skällde ut mig för den :) Jag är glad att det är över, för att man vill ha rätt att få vara den man är :) Jag är sexmissbrukare :)

    :)

  • Anonym

    Jag förstår inte varför man måste få andra att tvivla på sina partners bara för att man själv har en instabil relation på något sätt. Vad vinner man på att försöka tvinga fram tvivel hos någon som känner sig säker på att hans/hennes partner inte skulle gå bakom ryggen ? 
    När någon säger "Jag litar verkligen på att min partner är mig trogen" - så kommer någon annan med "HUR KAN DU VARA SÅ SÄKER PÅ DET ??" - ungefär. Det där fattar jag verkligen inte ... Varför måste man hela tiden få det att framstå som om individer av ett visst kön är opålitliga eller notoriskt otrogna ? 

    Personligen har jag bra anledningar att tro på att min pojkvän inte skulle vara otrogen. Man kan väl aldrig lita på någon till 100% antar jag, men har man kommit överens om hur man ska sköta saker och ting så kan man iallafall försöka hålla löften. 

    Varför belyser folk "sexmissbruk" som något positivt så ofta, för övrigt ? De jag mött som titulerat sig som det, har oftast vart väldigt stolta över det. Verkar vara allmänt accepterat att vara "sexmissbrukare", medan andra missbruk är fel/dåliga/ohälsosamma osv.    

  • SubjektetPerspektivet

    Så jag går alltid säker, jag vill nämligen inte att den jag är tillsammans med ska LÅTA BLI att göra något den vill.

    Förtroende kan inte svikas genom sex med andra, otrohet för mig är inte detsamma som för er, sex med en annan.

    Utan förtroende och otrohet är det jag anser en relation lider av när man kränker varandra. Kränkning genom att ta ifrån någon mer än vad den är villig att ge.

    Det vet ni väl kvinnor att ni inte gillar när män tjatar om analsex när ni inte vill??? Och glädjen dom visar när ni sedan ställer upp ovilligt, motvilligt och ogillande till lidandes?

    Det är vad att ta ifrån någon är, som den inte vill ge. För sin egen skull på någon annans livs bekostnad.

    Så ser jag det på när en tjej eller man i ett förhållande tar ifrån den andre rätten att tända på och vilja vara med någon annan, för att det får denna själv att må bättre...medans maken eller fruns liv tar kostnaden :)

  • c89
    SubjektetPerspektivet skrev 2012-08-04 00:53:18 följande:
    Så jag går alltid säker, jag vill nämligen inte att den jag är tillsammans med ska LÅTA BLI att göra något den vill.

    Förtroende kan inte svikas genom sex med andra, otrohet för mig är inte detsamma som för er, sex med en annan.

    Utan förtroende och otrohet är det jag anser en relation lider av när man kränker varandra. Kränkning genom att ta ifrån någon mer än vad den är villig att ge.

    Det vet ni väl kvinnor att ni inte gillar när män tjatar om analsex när ni inte vill??? Och glädjen dom visar när ni sedan ställer upp ovilligt, motvilligt och ogillande till lidandes?

    Det är vad att ta ifrån någon är, som den inte vill ge. För sin egen skull på någon annans livs bekostnad.

    Så ser jag det på när en tjej eller man i ett förhållande tar ifrån den andre rätten att tända på och vilja vara med någon annan, för att det får denna själv att må bättre...medans maken eller fruns liv tar kostnaden :)
    Jag vet inte om du är oförmögen att älska eller om du helt enkelt har en snedvriden syn, men när jag ÄLSKAR någon så är det omöjligt för mig att tända på någon annan, för min partner är den enda som finns i mina tankar.

    Blanda därför inte ihop öppna förhållanden med monogama, för man har helt olika syn och värderingar inom de olika parförhållande-typerna. 
Svar på tråden TJEJER!! Vet ni egentligen vad era killar håller på med!!!????