• Buppaen

    Gravid i Övik höst -12/vinter -13

    Hej Moonlight,

    Jag och min man väntar barn i April och ska då flytta hem till Övik. Vi stämmer inte helt in på din förfrågan men det verkar inte finnas någon annan tråd som passar in för min del heller....
     

  • Buppaen

    Vad roligt Soon87 :) välkommen! Hur mår du? Vilken vecka är du i?

    Själv är jag i vecka 12 (11+4) och mår jätteilla :(

    Vart i övik bor du?

    Kramar

  • Buppaen

    Åh vad avundsjuk jag blir, jag vill också må ok :) jag har iofs turen att ha så bra chefer som låter mig jobba hemifrån mycket nu så det har gått ok :)

    Det är vårt första barn så det är jättespännande!!

    Jasså, domsjö! Jag är uppfödd i sund faktiskt! Gammal fotbollstjej i domsjö :) oklart vart vi kommer att flytta, men gärna rätt centralt i början.. :)

    Har ni gjort KUB-testet? Vi ska göra ett nu på måndag..

  • Buppaen

    Ja det förstår jag.. Om jag mår bättre en kort stund så blir jag orolig istället för att njuta så jag förstår verklige. Vad du menar.. Jag hade inte så mycket val när det gäller att berätta iom mitt mående vilket iofs är skönt.. Annars kan jag tänka mig att det är svårt att hitta rätt tillfälle.. Men det börjar snart synas för dig så det är nog dags :)

    Spännande med tvillingar, och läskigt.. Men brukar man inte ha mer symptom då??

    Vart ska ni flytta? :)

    Vi valde nog att göra KUB av flera anledningar men främst för att få veta om det är friskt och även för att få se den igen innan vecka 19 (RUL). Men tänk om man fr veta att barnet är sjukt, vad gör man då??

    Kramar

  • Buppaen

    Oj, med det är ju jättesent att vänta tills dess, eller? Vad jobbar du med? Tänk om dj får foglossningar eller något och måste gå hem v.20... Neh, vad vet jag! När brukar folk berätta? V12?

    Ja det blir intressant att höra om det är en eller fler därinne för er.. Jag har redan en kula så vi skulle ha kunnat få två men icke :)

    Vi är nog mest intresserad av centralt boende med Max 20min gång från stan.. Tror vi :)

    Idag kom vi till övik på en blixtvisit. Min kompis gifter sig imorn :) jättemysigt men tungt när jag mår så illa.. Önska mig lycka till när jag ska hålla talet :)

    Kramar!

  • Buppaen

    Hej tjejer!! Tillbaka efter en alldeles för tuff helg.

    Soon87: du har helt rätt i det du säger. Och påverkar det inte jobbet (som i mitt fall) så kan man absolut vänta.

    Ja, jag har gjort 2 ultraljud hittills. Ett pga att jag träffade läkare för art diskutera min sjukdom och dess påverkan och ett annat när jag blödde och trodde jag fått MA men så var inte fallet. Nr 3 blir idag då vi ska göra KUB-ultraljudet..

    Hej 2009 och välkommen!! Precis som soon skriver så får du gärna berätta mer om läget. Hur du mår, vecka, konstiga saker som hänt osv.. :)

    Sköt om er!

  • Buppaen

    Hej Soon,

    Jo helgen var bra. Jättetrevligt bröllop och talet gick bra men det var rätt tungt.. Kräktes flera gånger den kvällen och flygturen var också rätt tuff så jg känner mig lite sliten.. Hoppas helgen blir lugn så jag kan få tillbaka lite energi :)

    Hur går det annars för dig? Vad är nästa milstolpe för din mage?

    KUBen gick bra men det är så knepig känsla när man får en sannolikhet bara.. Även om jag visste det innan så känns det ännu mer konstigt nu.. Men bebisens hjärta slog på men den sov i magen så den var alldeles stilla vilket är lite tråkigt.. Skönare när se rör sig :)

    Nu känns det som en låååång väntan till november och RUL.. Tråkigt när man vill se bebisen varje dag men så länge illamåendet lägger sig så kanske man kan njuta av det iaf :)

    Kramar!!

  • Buppaen

    I helgen är det rätt lugnt, lite hemmafix och lite mys men rätt bra avslappningshelg :) ni då? Gjort något trevligt?

    Jag förstår vad du menar, min kula gör det faktiskt mycket mysigare. Något att röra vid och lite "bevis" på att det är verklighet.. Den borde börja synas snart för dig, hoppas det!

    Vad gäller UL så har du helt rätt i att det blir mer verkligt men vi har nu problem med blödningar och så snart nästa blödning kommer så är du lika osäker som innan förra UL. UL bekräftar att bebisen mår bra nu men inte imorn så egentligen är det nästan dumt fast meeeegamysigt!! 3,5v, sen får ni se den ;)

    KUB visade 1:2800 så det ska vara bra odds men ändå lite jobbigt. Vi kommer inte att gå vidare..

    Illamåendet är lite bättre faktisk men ändå långt ifrån bra. Dock känns det som att det finns ett ljus i tunneln :)

    Kramar!! :)

  • Buppaen

    Åh nej förkyld! :( stackare! Hur mår du nu?

    Min mage började synas redan i vecka 8.. Förmodligen tarmarna som rörde sig så jag fick en synlig bula men det är inte lila vanligt.. Kan ni inte göra ett UL privat? Vi gjorde ett idag för 600 och fick hem bilder och cd med bilder :)!!

    Jag har blött i ca 3 veckor nu men det verkar lugnt så jag ska sluta oroa mig nu :) bara så less på att må skit.. Huvudvärk, mensvärk och illamående.. Är i vecka 14 nu..

    Vilken vecka är du i? Ha ha vi frågar typ varannan dag men man glömmer ju :) vi kanske alltid får skriva det i inläggets början :)

    Vad händer i helgen? Jag hoppas på att få bada i varmvattenbassäng så jag kan slappna av nacken lite :)

    Kram kram :)

  • Buppaen

    Vecka 15 (14+0) :)

    Jaha, jo det är ju ibland problemet med de mindre städerna.. Här finns mängder av privata UL-kliniker. 3 veckor gör också att det kan var värt att vänta :) spännande!

    Åh vad roligt!! Ja det är väl dags för mage nu för sig när bebisen växer ovanför bäckenet :) mysigt när man kan stryka sig på magen.. Det känns mer äkta då :)

    Ja det är lite intressant hur väldigt olika vi har det och det roliga är att vi avundas varandra :) fast jag lovar att detta inte är roligt.. Jag skulle varit lycklig om jag kunde jobba på som innan.. Nu är man ett vrak tyvärr.. Men visst 4 UL av landstinget är ju en trevlig kompensation :)

    Ja precis, vi åker till ett badhus, 1/10 storlek jämfört med paradisbadet men det har iaf en varmvattenbassäng ganska exakt som i övik..

    Kommer ni att vilja kolla/veta kön på RUL?

    Kram kram och ha en toppenhelg! ;)

Svar på tråden Gravid i Övik höst -12/vinter -13