• CherryMom

    Pappan hjälper inte till...

    Min man vill inte vara ensam med vår dotter pga att han tycker att hon skriker så fort jag inte är hemma och kan inte göra nått åt det heller. Hon är 6 månader och har börjat m gröt och mat samt att jag pumpar så hon ska ha mat när jag åker iväg i några timmar. Nu vägrar han vara hemma m henne och jag kan inte åka iväg. Hur ska man lösa problemet och hur har ni med liknande problem gjort?

    Han får panik när hon gråter och vägrar att låta henne vänjas m honom tills det blir bättre! Varför gråter hon? Känner hon sig inte trygg? Vill ha svar snabbt!!!


  • Svar på tråden Pappan hjälper inte till...
  • CherryMom

    Precis så känner jag också men hur ska man få honom att känna så? Räcker det med en halvtimma i taget i början? Jag tycker inte det för det brukar funka. Sen tror inte jag att hon skriker HELA tiden, vore konstigt eftersom hon aldrig skriker annars. Min mamma kan ha henne i flera timmar och det går minsann bra men här är det nått som inte stämmer...

  • CherryMom

    Han tycker det är jätte jobbigt och det kan jag förstå men han måste lära sig. Han får panik så fort hon gråter och som sagt det gör hon aldrig när jag är hemma utan när jag stänger dörren och går ut....

  • CherryMom

    Jag tycker inte det! Med tanke på att han är arbetslös och hemma så. Jag står för blöjbyten, matning osv om jag inte ber om hjälp vilket då bara blir jobbigt eller att han då så lägligt ska göra nått annat... Jobbigt läge helt och hållet m tanke på att vi fått börja m familjerådgivning som han ej heller vill fullfölja pga av att han inte vill älta alla andra problem som vi har. Jag tror innerst inne att han straffar mig genom henne och använder henne emot mig.

  • CherryMom

    Jag byter för han tycker bajs är äckligt och gör det om jag ber honom men inte självmant! Prata vill han men jag är ju bara dum i huvudet och kan inte diskutera. Nu har jag börjat jobba lite hemma och det tycker han är jobbigt när han vill ta det lugnt och titta på TV istället för att ta hand om henne och ge kvällsgröt! Så jävla less!!!

  • CherryMom
    Finis skrev 2012-09-04 23:44:37 följande:
    Kan han inte ta mer ansvar när du är hemma. Byta blöja. Bada. Mata. Lägga? Förutsättningen är ju att han själv VILL och är villig att kämpa för att dom ska få en relation.



    Jag måste be honom om det och vill aldrig göra det själv så jag måste nästan alltid vara med eller så ifrågasätts det varför jag inte kan göra det själv... Hur kan jag få honom att vilja ta hand om henne?
Svar på tråden Pappan hjälper inte till...