• SDavidsson

    Roliga sätt att berätta att du är gravid. Berätta och tävla om fina priser!

    Jag, min syster och min svägerska bor grannar och är absolut bästa vänner! Med planerna för att bli gravida samtidigt, är tjejerna idag i femte månaden och jag på mitt första försök.. haha, önska mig lycka till!

    Hur som helst.. Så kom dagen då min svägerska plussade och sprang omedelbart ner till mig för att dela med sig av den fantastiska nyheten. Det ringer på dörren en tidig morgon, och där står hon i sin ensamhet.. "Hej, får vi TVÅ komma in?"

    Två? Jag förstod ingenting och började istället försöka platta till mitt morgonrufs då jag antog att det skulle stå någon bakom dörren. Min svägerska börjar skratta och betonar ordet TVÅ igen i hopp om att min hjärna skulle ge sig. Och det gjorde den, har aldrig skrattat och gråtit så mycket i hela mitt liv.

    Det roligaste var att vi gjorde likadant på min syster. Och två veckor senare.. ringer det ytterligare en gång på min dörr då min svägerska och syster står där och frågar: Får vi FYRA komma in? Hahahahaha. Denna gången kopplade jag det en aning snabbare.

    Motivering: Jag försöker bli med barn just nu och kan tänka mig vad det innebär för ekonomin att få sitt första barn med allt vad det innebär, det hade underlättat något enormt med denna barnstol då jag och min man dessutom har varsin bil. Tack! :)

Svar på tråden Roliga sätt att berätta att du är gravid. Berätta och tävla om fina priser!