Inlägg från: Anonym (Väntar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Väntar)

    Hur är köerna nuförtiden?

    Köerna är inte jättelånga för tillfället. Det finns många länder där det är väldigt kort kötid i Sverige men sedan längre väntan i landet. Men ni har inget att förlora på att ställa er i kö redan nu medan ni funderar. Det är mycket att sätta sig in i och det går inte att ta in allt på en gång. Men det funkar ändå.

  • Anonym (Väntar)

    Om du inte låser fast dig vid asien så kan det gå fort. Här är en sammanställning över ungefärliga tider idag hos BFA. Väntetid i Sverige är från det att du blir medlem. Kram på äktenskapslängd varierar från 1 till flera år. Finns en sammanställning över kraven om du tittar under rubriken länder. Med en god ekonomi kan ni kanske välja Ryssland som är dyrt men går fort, de kräver bara ett års äktenskap.

    www.bfa.se/Vantetider.html

    Sedan kan du ju läsa på lite mer om olika SN och kanske inse att det är väldigt sällan som du blir vårdare till ditt barn.

  • Anonym (Väntar)

    Det är väl snarare så att om man har för mycket önskemål så kan barnets företrädare helt enkelt anse att de inte vill använda just det föräldraparet. Eller så struntar de helt enkelt i det. Vet att man i vissa ansökningar har låtit föräldrarna skriva önskemål om kön med motiveringar, men att paret ändå fått det motsatta.

    Men för att återgå till TS fråga om ålder, bör ni vara oroliga? Först tänkte jag nog att det inte var någon större fara, men med tanke på de krav och önskemål ni har så borde ni skynda.

Svar på tråden Hur är köerna nuförtiden?