Inlägg från: 3meliie |Visa alla inlägg
  • 3meliie

    Är värkar och sammandragningar samma sak?!? :/

    Hej!
    Jag är beräknad att föda i morgon och är lite orolig över att jag läst för mycket på internet om värkar, slemproppar och vatten som går! Jag vet ju att alla kvinnor upplever sina värkar på olika sätt men efter att ha suttit och läst lite så får jag det till att en värk är när livmodern drar ihopa sig och att detta nu i stället gör ont till skillnad från sammandragningar + att det kommer med kostare mellanrum och blir intensivare och intensivare. Läste även att det kan kännas i rygg och i ljumskar!
    Men nu är det som så att jag sedan länge tillbaka i graviditeten har haft mycket sammandragningar och jag har även mer fostervätska än vanligt så min fråga är om man kommer att känna värkarna på det sättet eller om det kommer att kännas på ett helt annat sätt.. Tänk om jag redan har värkar som jag inte känner av? Tänk så märker jag inte om slemproppen har gått/går!!!!

    Hjälp mig... Jag är så grymt orolig och vill ju inget annat än att det ska vara dax!!!! 

  • Svar på tråden Är värkar och sammandragningar samma sak?!? :/
  • 3meliie

    Ja men hur känns dom egentligen?? Alla säger att man kommer garanterat att känna dom men typ hur känns dom? Man borde ju kunna gämföra med nått :) 

  • 3meliie

    Tack för ditt svar.. Men då kan jag alltså ha förvärkar nu eftersom att min mage ständigt drar ihopa sig? Sen får jag en konstig smärta i mina ljumskar ibland också... Står jag upp så måste jag luta mig mot något för att det gör ont.. Vad kan detta vara då? 

Svar på tråden Är värkar och sammandragningar samma sak?!? :/