• Jojjo82

    Nyinflyttad i Linköping söker mammavänner

    Jag är nyinflyttad i Linköping med min man och lilla dotter på 5 månader. Jag söker nya mamma- (eller pappa-) vänner att snacka bebisbajs och andra viktiga saker med! Bjud gärna in mig i en tråd om det finns :)

  • Svar på tråden Nyinflyttad i Linköping söker mammavänner
  • LojsanAu
    skjuter illa skrev 2012-10-30 13:06:15 följande:
    Men då är vi nästan grannar ju! Glad Oj så mycket lättare det blev att ordna en playdejt nu! Flört
    Hihi vad kul!
    kanske kan ta en promenad när det inte är snöoväder?
  • LojsanAu
    Guldkorn skrev 2012-10-30 13:16:09 följande:
    Åh vi bodde tidigare på munkhagsgatan! :) Välkommen till stan LojsanAu!
    tackar!
    Trivs jättebra här, mycket finare än Brynäs! 
  • LojsanAu
    Fannytastisk skrev 2012-11-28 07:32:03 följande:
    Jag och min man tog vårt pick och pack och flyttade från Sthlm till Ulrika utanför Linköping (ca 30 min med bil) och jag har nu efter ett år här insett hur ensamt det blivit. Skulle verkligen vilja lära känna nya mamma kompisar :) har två söner på 15 månader och 3 månader! Är 27 år och väldigt social av mig :) så är det någon/några som vill ses så blir jag jätteglad!
    Vi ses gärna och fikar någon gång, är dock lite bundna till stan eller johannelund för jag har inte fått ändan ur och tagit körkort än... skäms på mig.

  • Guldkorn

    Går ni till någon trevlig öppen förskola? Annars får ni gärna komma hemma hem till mig så bjuder jag på kaffe, men jag bor i Ekängen

  • LojsanAu

    Vi är på att ses så länge vi lyckas ta oss dit. Hade gärna bjudit hit men vi bor än så länge i ett rustprojekt. Har inte fått nys på någon öppna förskolan än så tar gärna emot tips!

  • skjuter illa

    Ja tips om öppen förskola tas gärna emot! Jag bor i Johannelund och tror att kyrkan här i centrum har en öppen förskola. 

    Nu så här innan jul känns det som om tiden äts upp av allt som måste göras. Kanske ska satsa på en dejt efter jul nån gång. Hur har ni andra det?

Svar på tråden Nyinflyttad i Linköping söker mammavänner