Inlägg från: Anonym (Adoptivpappa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Adoptivpappa)

    Adoption är fantastiskt!

    Barn behöver föräldrar. Barn behöver kärlek, omtanke omvårdnad, stöd och support genom  hela sin uppväxt. 

    Världen är inte perfekt.

    I den bästa av världar blir inte barn föräldralösa. I den bästa av världar existerar inte fattigdom. I den bästa av världar blir inte barn utnyttjade, slagna våldtagna eller övergivna. I den bästa av världar existerar inte barnarbete. I den bästa av världar finns det sociala skyddsnät i samtliga världens länder för att ta hand om barn som på ett eller annat sett far illa. Världen ser inte ut så...

    Ja jag är adoptivförälder.

    Häng mig för det om ni vill.

    Ja jag har ett barn som inte är avlad av mig. Ja jag tar hand om, älskar och vårdar ett barn som kommer från en annan del av världen. Jag hoppas mitt barn får den bästa uppväxt som  den kan få. Jag hoppas mitt barn får nycklar som gör det redo att ta sig an världen. Jag hoppas mitt barn en dag hittar sitt ursprung och att det kan förstå och förlåta de som på ett eller annat sett har svikit barnet från första stund.  Mitt barn har gång på gång blivit sviket av föräldrar och samhälle.  Jag gör allt för att det inte ska bli sviket igen.

    Stolt förälder till ett alldeles fantastiskt barn.

  • Anonym (Adoptivpappa)
    "-Jag är adopterad och ser dig som en egoist."

    Det har du din fulla rätt att göra. Jag hoppas mitt barn ser på mig annorlunda. Du vet inte vem jag är och vad jag står för. Du vet inte något om min situation och du vet allra minst något om mitt barns situation. Du känner till din egen livsberättelse men den är din och jag bör inte hållas ansvarig för att andra svikit dig i ditt liv. Jag säger inte att adoption är på det ena eller andra sättet men adoption KAN ge barn möjlighet till att ha en egen familj när barnet i första läget blivit bortvalt av ett eller annat skäl.
  • Anonym (Adoptivpappa)
    AdoptionSucks skrev 2014-10-12 10:41:39 följande:
    Tack.
    Undrar det samma.
    Jag blir uppriktigt ledsen och sårad av alla dessa "åh, jag har gjort en sådan god gärning - jag har "räddat" ett föräldralöst barn!" - Eh, nej, du har betalat för en kidnappning. Du är en TJUV! En egoistisk och naiv sådan.
    Tack, med en ståndpunkten tror jag att vi avslutar diskussionen. Alla adoptivföräldrar är tjuvar. och världen är perfekt. Lev väl. :)
Svar på tråden Adoption är fantastiskt!