Inlägg från: MonAmie |Visa alla inlägg
  • MonAmie

    Vår son dog i v 32.

    För exakt en vecka sen föddes vår son i v 32, han föddes som en ängel och hans hjärta hade slutat slå när vi kom in till förlossningen dagen innan. Jag hade då inte känt några rörelser och hade en molande mensvärk.
    Han var så fin när han föddes, alldeles perfekt. Det gick inte att se att något var fel på honom, vi har gjort alla prover som går för att få ett svar, få veta varför. Om vi får svar är det ingen som vet än, det dröjer 4-6 veckor.
    Hur går man vidare efter detta? Livet känns så svart, vi är dock så evigt tacksamma att vi har en son, en son som skulle blivit en underbar storebror. Han har fortfarande en lillebror, en änglalillebror.
    Alla möten med människor är så svåra, alla saker man gör som man sist gjorde med livet i magen, buffarna, rörelserna.
    Hur kan man älska någon så mycket som man aldrig fått lära känna? Frågan, varför? Gjorde jag nåt fel?
    Jag saknar den fina lilla killen så mycket, jag gråter varje dag.
    Skulle gärna komma i kontakt med någon som vet hur jag känner mig just nu, som genomgått det samma, känner mig så ensam just nu. Händer det fler, eller är det bara vi?

          


    Älskad-Saknad. Linus 2012-09-26
  • Svar på tråden Vår son dog i v 32.
  • MonAmie
    längtan87 skrev 2012-10-03 20:13:16 följande:
    Vi är många, många som gått (och går) igenom samma helvete som ni <3
    Det finns en hemlig grupp på facebook där många finner stöd. Vi är nog ca 200 medlemmar och samtliga har förlorat sina barn. Vill du så kan jag bjuda in dig i gruppen. Maila isf vad du heter och vad du har för bild så ska jag hjälpa dig.
    Kramar  

    Bjud gärna in mig, Maria Ringkvist. Har en bild på min son som rider på en liten svart ponny.
    Tack för att ni finns och vill hjälpa. Vill inte ens tänka på det hemska. Tårarna rinner för var dag som går. Skuld, ånger, sorg. 
Svar på tråden Vår son dog i v 32.