• 19Linda79

    Tvillingar i trakterna kring Motala?

    Hej! Jag bor i Motala med mina enäggstjejer :) Dom fyller 1 den 15 dc. Vart bor du?

  • 19Linda79

    Jo dom är ganska lika. Den ena är lite smalare i ansiktet o har tjockare hår....än så länge :) Är dina tvåäggs lika?

  • 19Linda79

    Mina är både lika o inte lika i sättet. Moa är oftast lite lugnare, en liten tänkare som gärna sitter o bläddrar i böcker o kryper upp i knät o pussas :) Maja är lite vildare, kryper o klättrar överallt o vill gärna va med när det händer nåt. Men även hon kan sitta o mysa i knät :)

  • 19Linda79

    Åh fy! Ja då har ni nog fått sjukdommar så der räcker ett bra tag fram i tiden! Vi har klarat oss hyffsat bra, mest förkylningar som avlöser varandra o även feber. Nu har det varit tänder på gång oxå. Vi gör inte så mycket faktiskt, går på småbarnssång i Lillkyrkan på tisdagar o träffar lite kompisar ibland som oxå är mammalediga, bla en mamma med tvillingar :) Vi har varit på galaxen några gånger men oftast va vi där på tisdagar när babycafe't är men när vi började på småbarnssången blev det så dumt med tiden. Önskar att jag gjorde mer men det tar ju sin tid med två små :) Vilka dagar är ni på galaxen? Vi kanske skulle kunna träffas där nån gång?

  • 19Linda79

    Här är allt bara bra, full fart här med :) Igår tog jag med mig tjejerna o en kompis o åkte till bill o bulls lekland, mycket uppskattat! Det kan jag rekomendera, men ett måste är ju att man är två vuxna som kan se efter dom små :)

Svar på tråden Tvillingar i trakterna kring Motala?