Inlägg från: Charlotte45 |Visa alla inlägg
  • Charlotte45

    Akupunktur, någon 40+ som provar?

    Hej
    Vi har en dotter på knappt två år sedan tidigare som kom till "spontant" när jag var nästan 45. Nu har vi försökt i nästan ett år att få till ett syskon. Mina FSH och LH är bra, men inte AMH.

    Efter en hel del funderande och läsning av "The infertility cure" av Randine Lewis bestämde jag mig för att prova akupunktur. Jag går sedan en par veckor hos Marietta Thunström. Hon verkar bra, men jag undrar ändå hur andra på forumet upplever akupunktur och kinesiska örter? Jag trodde att man skulle få en puls- och tungdiagnostik och mer individanpassad behandling. Är det så att Marietta är specialiserad på dem som får IVF och liknande.

    Finns det någon därute som går hos henne, eller hos annan akupunktör i Stockholm, UTAN att kombinera med IVF, dvs någon som hoppas att det ska gå vägen "spontant" men med litet boost från akupunkturen?

    Tacksam för era erfarenheter!

  • Svar på tråden Akupunktur, någon 40+ som provar?
  • Charlotte45

    Tack för era erfarenheter.

    Jag har nu gått på akupunktur under en cykel, men det hjälpte inte första gången, fast det hade jag inte trott heller, men man blir ändå ledsen. Jag har egentligen inte känt något i kroppen av akupunkturen utom möjligen att jag blir hård i magen dagarna närmast efter. Min menscykel har blivit längre, 27 och 32 dagar, så det är väl bra.

    Jag försöker tänka positivt, men ändå gnager tanken att det är mina ägg som är för dåliga och gamla (AMH 0,2...) och att det kan akupunktur inte hjälpa mot... Men med sådana negativa tankar blir det nog svårt att bli gravid.

    Någon mer därute som kan berätta om erfarenheter och framförallt om hur många cykler som behövdes för er del.

Svar på tråden Akupunktur, någon 40+ som provar?