• cosinus

    Byta föräldraledig vid 10 månader (nu god kontakt)?

    Med äldsta bytte vi med 10 månader och det gick bra. Hon grät lite när jag gick på morgonen men jag valde alltid att säga hejdå ordentligt framföra att bara smyga ut och på bara 2 veckor så slutade hon vara lessen när jag gick. Hennes pappa stod då alltid med henne i famnen så hon hade tröst.

    Sen var hon jätteglad när jag kom hem och jag fick vara noga med att ta av mig kläder och så innan hon såg mig för sen jag väl tagit upp henne var det inte läge att ta av sig vare sig ytterkläder eller gå på toa på en bra stund.

    Med andra bytte vi kring 12 månader (helt men då hade vi jobbat deltid ett ganska bra tag) och det var inga problem alls.

    Med tredje bytte vi kring 7.5 månad och det var inga problem för honom att vara med pappa. Liten nackdel att han vägrade äta något annat än bröstmjölk innan jag började jobba men väl med pappa tog han sitt förnuft till fånga och gapade :)

    Med fjärde bytte vi vid 9-10 månader. Då hade jag jobbat 2 dagar i veckan sen hon var 8 månader och det var inga problem alls när jag gick upp på heltid.

    Så för oss är det bara första som ö h t varit lite bekymrad över att vi bytt hemma.

Svar på tråden Byta föräldraledig vid 10 månader (nu god kontakt)?