• Rödblå

    Missfall nyligen, satsar på bebis AUGUSTI 2013! Häng på!

    Hej! Hoppar in här såklart, så får vi fortsätta kämpa. Jag har sån grym mensvärk idag och blöder mycket. Men det är det normala för mig så jag ät trots allt rätt nöjd. Det här är första mensen efter mitt MA som faktiskt känns normal. De andra har varit så konstiga och långdragna och korta cykler och ingen mensvärk och jag har börjat misstänka att jag inte haft nån ägglossning förrän den här cykeln. Därför känns det mer som om jag är på banan igen efter mitt MA.

    Nu blir det augusti-bäbis! :D

    Äl 11-13 november.


    Älskade S född aug -10 och MA aug -12
  • Rödblå

    059, jag blöder också helt otroligt mycket. Men som du sa, nu får det vara sista gången på länge! :D

    Beklagar Idape, är det första barnet eller har du sen innan?


    Älskade S född aug -10 och MA aug -12
  • Rödblå
    059 skrev 2012-11-09 09:19:59 följande:
    Jag har ägglossning (enligt mina mobil-appar), imorgon 10/11. Myste med mannen igår, så hoppas att det tar sig denna gång!! Förhoppningsvis blir det lite mys ikväll eller imorgon också för att ytterligare öka chanserna.

    Har dock lagt krafterna senaste veckorna på att lugna ner stressen kring att bli med barn. Kände att jag inte mådde bra av att vara frustrerad och upprörd titt som tätt. Så försöker intala min hjärna hela tiden att målet är att blir gravid så att det kommer bebis ut någon gång under 2013. Försöka släppa jagandet. Men som jag skrev ovan så har jag ju ändå koll på ägglossning och så, men försöker ändå bli lugnare i mig själv.



    Haha, skulle kunnat varit jag som skrev det där. Har också koll på när äl är (typ nu eller någon gång de närmaste dagarna) men försöket verkligen fokusera på andra saker än att bli gravid. Blir sådan negativ stress för mig. Så är lite mindre på familjeliv just nu. Men tittar till er ibland, hihi.

    Välkomna alla nya och beklagar era mf.
    Älskade S född aug -10 och MA aug -12
Svar på tråden Missfall nyligen, satsar på bebis AUGUSTI 2013! Häng på!